BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 December 2009

cinta baru??

aku keje kat kenny rogers roaster cuti sem ni.. da benti da pun but its new thing happen.. ade sorang mamat ni say that he luv me.. arghh!!! what happen... i dont know.. even dye mude dr aku tp aku x kisah coz aku ade pengalaman kapel ngan dak ag mude dr aku kn.. tp ni t'lalu mude.. 4tahun beza umo dr aku.. but he look matured.. aku pun mmg hepy borak ngan dye.. alwaz wat aku gelak.. aku ni da la mmg ske gelak dye tmbh ag.. mane x happening.. haha.. but i have bf.. aku xtw pe aku nk wat.. i cant accept him coz i've bf but aku pun xtw aku ngan bf aku 2 ade jodoh or x.. aku pun da mule syg dye.. ntahla.. aku x phm ngan perasaan aku ni.. dye mmg laen.. dye wat aku rse cam istimewa sgt but aku xnk kecewakan dye... tp aku xnk gak bg harapan kat dye.. ape patut aku wat?? im confius.. complicatednye la life aku ni... tp dye xtw ag aku ni camne.. nape tibe2 syg aku... pe istimewanye aku ni... aku pun x tw.. nothing special ngan aku ni.. da la jahat.. haha.. xpela.. biarla ms menentukan segalanye.. wat ms ni aku still lyn dye coz aku xnk kehilangan dye gak..aku pun xnk kehilangn bf aku 2.. tamak tol aku ni kn.. who know what happen after diz right.. let Allah tentukan... ku berserah... kepadamu Maha Esa.. mungkin takdir telah menentukan segalanya... hahaha... lagu sape tah,, ske2 ati aku je nyanyi.. huhu

29 December 2009

salahkah ku??

aku xtw la aku ni mmg perampas or what.. but i luv him n he luv me 2.. but he already have a gf.. so mmg aku perampasla kn.. hmm.. tp nape ade org maki2 aku ni pelacur n xtw malu.. aku pun xtw.. aku mmg sakit ati tp sabar jelah.. aku mmg x ske nk maki2 org.. biarla org nk kata ape pun kat aku janji aku bhgia.. 1st mcej nad maki aku dye ckp "hish! ppuan xtw malu! aku rse ko nih pelacur r.. laki org pn ko nk sapu.. beragak r weh.. cam xde jntn len je kat dunia nie ko nk sapu kn.. laki aku jgk ko nk.. dasar bitch!! sial punye pempuan..!!" aku mmg bgg gile dpt mcej ni.. nk carut2 je rs tp mjurla aku bukan jenis hot temper.. so sabr jelah.. aku talk elok2 tp pe aku dpt.. ber das2 maki hamun dr pempuan 2.. siap ugut aku nk kejekan aku.. nk wat pape kat aku.. wtf!! igt aku takot..!! ckit pun x.. dye ciap ckp dye byk kabel.. hahaha.. kabel tepan lehla.. hahaha. aku x heran lgsg ngan kabel dye 2.. dye lom tw ag sape aku.. sengal tol dak pmpuan 2.. haha...biarla.. ckpla pape pun aku x kisah.. jgn maen name mak bapak aku sudah..

06 December 2009

it happen again..!!!

sejarah mungkin berulang... mmg pun..!! byk kali da berulang..tp aku still camni.. bodoh ke aku coz still sabar still ngalah.. aku xtw.. kitorang byk kali clash then kapel alik... klau da kawen t senang2 kena cerai n kapel alik... aku benci pempuan 2... ske2 ati suh aku delete pic aku ngan bf aku dlm m.s aku.. its mine ok... hak peribadi aku... ske ati aku lah nk wat pape pun.. dye da suh aku dlete pic aku ngan mus dlm m.s mus da cukup baek aku deletekn gak.. xkn dlm m.s aku pun nk kena delete.. wth!! aku sbr gak.... b4 masuk keje aku tpn mus n talk about dat.. mmg sedih gile tyme 2.. nape aku je kena sabar.. benci2.!! then mlm 2 kitorg gado ag.. aku ckp leklok but dye still nk mrh2.. aku x suke org yg pns brn.. seriously..!! then buat yg ke ntah brape kali it happen again.. dye ckp dye syg 22 but dye terpaksa lepaskn 22.. dye nk tenang dulu.. arghh... dye nk tenang tp ati aku ni xkn tenang.. aku benci bile jadi camni.. then esoknye kitorg still berhubng n kapel alik... pelikkn.... 2la luv kitorg.. tp smpai bile aku pun x tw.. biarla ms yg tentukan... klau ade jodoh x kemana.. klau xde jodoh aku trima.. eh.. cam pantun 2 kerat plak.. pndai gak aku berpantun kn.. hahahaha..

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..