BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

21 December 2011

genting

di saat-saat genting ni aku masih mampu tulis blog.. bukan ape.. saje nk luahkn ape dlm kepala ni..

serabot oiii.. lagi 3 ari nk abih belajar sebelum final, assignment masih bertimbun, test silih berganti.. bile la dpt rest.. sepanjang 12/9/2011 smpaila hari ni aku x rase aku rehat dgn secukupnye.. Ya Allah.. kuatkanla hambaMu ini menempuh dugaan.. sikit lagi Izan... Sikit je lagi.. aku kena teruskan.. lepas dr jumaat ni semuanya akan settle.. aku juz kena fokus utk final.. cepatla masa berlalu dan cepatla kerja2 ni siap.. kepala da x mampu bertahan da..

10 December 2011

INDAH CINTAKU...



Vanessa Angel Indah Cintaku (feat. Nicky Tirta) Lyrics
ku ingin kau tahu, ku ingin kau selalu
dekat denganmu setiap hariku
sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
ku ingin hanya satu tuk selamanya
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
ku tak melihat dari sisi sempurnamu
tak peduli kelemahanmu
yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

cintaku tak pernah memandang siapa kamu
tak pernah menginginkan kamu lebih
dari apa adanya dirimu selalu

cintaku terasa sempurna karena hatimu
selalu menerima kekuranganku
sungguh indah cintaku

sudahkah kau yakin untuk mencintaiku
ku ingin hanya satu tuk selamanya

ku tak (ku tak) melihat dari sisi sempurnamu
tak peduli kelemahanmu
yang ada aku jatuh cinta karena hatimu

cintaku tak pernah memandang siapa kamu
tak pernah menginginkan kamu lebih
dari apa adanya dirimu selalu

cintaku terasa sempurna karena hatimu
selalu menerima kekuranganku
sungguh indah cintaku, cintaku

cintaku tak pernah memandang siapa kamu
tak pernah menginginkan kamu lebih
dari apa adanya dirimu selalu

cintaku terasa sempurna karena hatimu
selalu menerima kekuranganku
sungguh indah cintaku
sungguh indah cintaku, indah cintaku


best sgt lagu ni... banyak kali aku replay.. adoi... indahnya cintaku...

hope cintaku akan teros indah seperti bait2 dalam lagu ni... ooo indahnya...=)

05 December 2011

TABAH

wahai hati... tabahlah kau... 
kuatlah dikau menembuh dugaan. 
semuanye terpulang pada kau wahai hati... 
hati.. ku tahu kau cukup tersiksa.. cukup merana...
luka2 mu belom jua sembuh, darah masih jua mengalir..
alangkah elok andai aku dpt menggantimu. 
tetapi kau ttp jua keras.. ttp dengan pendirian mu sehingga kau terluka..
wahai hati.. sabarla.. moga ada ubat yg akan memulihkanmu..
moga ada sinar menerangi mu..
WAHAI HATI.. TABAHLAH..

01 December 2011

LAPAR + DISEMBER

hari ni 1hb disember 2011.. skarg jam kt hp aku kul 1:29 pg.. perghhh lapar.... sebenrnye xdela lapar sgt... juz nafsu ni nga melonjak2... hahaha... nk pekena roti canai malangnye da tutup.. nk kuar pun sape nk bw.. hukhuk.. esok plak kelas juz petg je.. kelas pg cancell.. hoooraayyy... 

ah.. aku da menggile mlm ni.. duk tukar name kt FB.. DIS izan zuraihan. boleh jadi juga this izan zuraihan "ini izan zuraihan" cun kn name 2..  haha.. puncanye dzulaikha munir la duk post kt fb "hi december".. aku pun mula la dpt idea utk mengarut2.. haishh.. 

aku smbung balik.. td rehat jap.. goreng ayam..  sedap gak pekena ayam goreng spicy ayamas ni.... tp mcm x ckup.. adoi.. nafsu.. nafsu.. buas sungguh.. 

ni aku nga chat ngan sorg classmate aku.. kecian kt diorg.. maslah umah sewa x penah abis.. napela org jengka ni cekik darah sgt.. rumah sekangkang kera die boleh letak harga mahal.. kalah kt kl.. sumpah x patut... jgn tamak boleh x.. x kemana pun duit ko tu klau duk tamak cam2.. dah tw student xde tmpt tggl x ckup penempatan nape nk letak harga mahal2.. padahal rumah 2 bertahun2 da ko duduk.. da berapa generasi da student duk kt c2.. pastu sewa mmg cekik darah.. kt segamat lagi murah kot... umah 2 tgkt ade 3 bilik rm200+ je 1 rumah.. bukan ikot kepala pun. ade mmbr aku duduk 2 rm600 tp mmg puas... katil queen.. brg lengkap.. ade 4 bilik.. astro n lain2 seme ade.. mmg mcm umah family.. adoi...tlgla wahai owner2 rumah di jengka sekalian... yg duduk 2 pun bangsa ko jga.. bukan bangsa lain.. student ni pun pakai duit ptptn je kot nk hidop sbgai student.. tolong la bertimbang rase skit.. geram plak aku..!!! hish..

p/s : semoga manusia2 yang tamak itu terbuka hatinya utk berubah.. jgn jadi gelap mata tgk duit.. amin...


want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..