BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

21 April 2011

lame gile nyepi

baru aku sdar da lame gile aku x update blog aku ni.. patut sepi je.. tp ade jga yg sudi view... thanx to my follower yg begitu setia.. hahahahha.. perasan jap...
skang mmg xde idea nk berkarya... padahal mcm2 bende jadi selama aku menyepi ni... pahit, manis, mendebarkan, suka duka seme ade... tuhan je tw mcmmne perasaan aku ni.. kadang2 mls nk disclose kt sini coz aku bukanny jenis suke cerita masalh kt org.. hehe... tp kdg2 bile mood bercerita 2 dtg mmg org pun bosan dgr.. hahaha...
ni aku nk siap2 g kuar.. g karok!! ooo yeah.....
aku g ngan qima kawanaku time sekolah n ex aku time darjah 6.. mat zaki.. bukan bf aku skarang ye.. bf aku skang zaki jga.. maybe jodoh aku mmg dgn lelaki bernama zaki. tp bf aku semenjak duk kl ni org pggl kie... xd da zaki... glamour skit kn.. hahahahahahahah...sedap je aku kutuk die.. die baca ni majok plak nnti.. eh die pndai majok ke... x penah plak rase.. huhu..
k la chow.... kang mat zaki da smpai ku x siap lagi plak.. huhu.
adios amigos... fly~~~~~

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..