BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

14 January 2012

FRIENDSHIP!!!


jam 3.21... aku masih x tido.. sbb ape? ntah.. x rase nk tido.. hehe..
aku nga final exam... da 4 paper berlalu... tinggal lagi 2 paper... alhamdulillah.. trima kasih Ya Allah kerana memberikan aku kesihatan yg baik.. bab jwb soalan 2 mmg xtwla aku jwb betol ke x... hope lecturer2 aku yg tanda paper aku nnti mood diorg ok tgk tulisan aku yg kalah tulisan doktor.. mmg mcm2 aku merapu, meraban, merepek dlam jawapan aku.. hope ape yg aku tulis boleh diterima akal dan boleh diberikan markah yg byk *bukan x tamak. haha*
bile dikenang kembali lagi seminggu aku di jengka ni.. jumaat depan dah tamat kisah hidup aku sebagai seorg mahasiswa... berbagai dugaan dah ku tempuh. berbagai cubaan da ku lalui.. pahit.. manis. tawar.. masin.. pedas.. seme ade.. kadang2 aku kt atas.. kadang2 aku kat bawah.. mcm2 pengalaman dah aku perolehi.. aknku bawa ia sebagai bekalan menempuh alam yg baru..
thanx kawan2 kerana bersamaku ketika susah or senang.. teringat kembali zaman diploma... 2la zaman aku mengenal erti berdikari, mengenal erti sabar, mengenal erti cinta yg sebenar, mengenal erti pendidikan, mengenal erti persahabatan... 3 tahun bersama rakan yg same.. berkongsi lampu pendaflour yg same.. berkongsi aroma bilik yg same.. than FIZA coz bersama aku dr part 1 diploma hingga part 6.. thanx coz sabar ngan karenah aku.. thanx coz tahan dgn perangai aku yg giler ni..*walaupun aku tau ko lagi giler* than jadi senior dan junior aku *coz kite x penah ade senior kt bilik* thanx 4 everything.. akn ku igtmu dlm doaku *tibe2* igtlah za... hidup mesti diteroskan... jangan mudah patah semangat.. jgn mudah putus ase.. aku doakan ko bahagia smpai bile2..
zaman diploma juga mengingatkn aku pada juma, alin, n nadia.. ni lah rakan 1 kelas ngan aku.. study same2.. belajar same2.. ponteng asing2 *coz aku suke ponteng* g bandar same2.. karok same2.. mcm2 kenangan bersama.. i love u my friend.. x lupe semua dak batch aku.. walaupun aku jrg lepak ngan korang.. aku ttp syg korang..

dah degree aku jumpe ngan kawan2 baru.. ngan environment baru.. ngan kehidupan baru.. time degree baru aku merasa duk umah sewa.. kuar mlm2.. lepak kedai smpai 2-3 pagi.. ni lah kehidupan aku.. mcm2 org aku jumpe. mcm2 perangai aku observe.. alhamdulillah.. aku boleh cope environment n new life kt sini.. dah nk abih da pun... padahal time dpt tw aku dpt degree kt jengka seboleh2 aku nk tukar.. nk segamat jga.. rupenye ade hikmah seme ni... lecturer yg baik.. even x ramai sgt lec kenal aku.. tp da masuk part 8 seme lecturer kenal aku.. hehe.. thanx to all my lecturer yg dah bg ilmu kt aku.. maaf andai sy ade terkasar bhasa or terngumpat.. hehe..halalkn segala ilmu yg diberi.. i love mu degree..!!
sumpah x tipu... kite mmg unite kawan2.. aku sgt bhgia.. perangai kebudak2 kn semakin terserlah bile ngan korang... kawan2 degree aku semua baik2.. yg laki perangai camni.. yg perempuan perangai mcm ni..
Ya Allah.. aku akan merindui kalian semua,.. bile tggl 7 hari lagi rase mcm aku akn tinggalkn korang utk selama2nye.. aku xkn rase da life as a student lagi... aku sgt2 rindukan semua ni nnti... jgn lupekn semua kenangan kite... kite bersama dgn 1 nama.. *friendship* kite berpisah dgn 1 name *friendship* tp nama 2 ttp akan bersama kite sampai bile2...

THANX FOR EVERYTHING TO ALL MY FRIEND...

XOXO..!!!

05 January 2012

FAR 600

MPM.
RTLT - RINDU TAPI LAMA TUNGGU
VWININ
CCP- COMEL COMEL PUAN
CST -
ECMC - EMAK CUBA MARAH CAYANG.
IRISD - IZAN RASA IZAN SUKA DIA
GPID - GILER PER INGAT DIA
TMM - TAK MAU MAKAN
PDTT - PAK DAUD TAK TAHU
FIOBE - FIZA INGAT OTAK BOLEH ELOK
CIC - CUMA INGIN CINTA
HTC
CDTC - CINTA DATANG TAKYAH CARI
ECAT - ENTAH, CUBA AJAR TITE

ni yg aku hafal utk exam FAR 600.. hahaha...
nk tercabut otak duk hafal bende2 ni..
actually aku mmg wat gamble duk study past year question je rather than baca buku, article n note2 yg telah dibekalkn oleh miss zuhariah..(lecturer FAR akula..)
lupe plak.. far ni account tw.. klau dak2 uitm twla kot.. hehe..*ade ke reader blog aku ni bukan uitm* hehe
ok2.. aku da penat melalut... esok aku 1st paper utk final exam last semester degree accountancy.. haaaaa panjang kn...
sooo doakan yg terbaik utk aku ye kawan2... hope i will perform tomorrow..
minta2 esok memori aku yg da aku create ni tak di tarik balik... amin...
sebelum aku mengundurkan diri... maaf dipinta dr hujung rambut smpai hujung kaki.yelah mane tw aku ni byk wat salah... hehe.. doakan yg terbaik utk aku... luv u alll!!!!

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..