BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22 August 2009

mengapa aku yg harus selalu mengalah.........

mengapa aku yg harus slalu mengalah.. x pernah engkau terfikir sedikit tentang diriku... song by seventeen-selalu mengalah... lagu ni mmg sesuai tuk aku... aku pun xtw napela ati aku ni lembut sgt... nape kalau dye wat slah aku yg slalu mengalah.. klau aku wat salah pun aku beria2 minta maaf.. tp dye... ahhhhhhh!!!!!... ke mg aku ni da ditakdirkan hidup sorang2 smpai ke tua...

maybela kot... cam org kata "dak accounting mmg susah nk dpt psgn hidup... ramai lecturer accounting smpai sekarang x kawin2 walaupun da berumur... ade lecturer aku 2 smpai 50 thun pun still membujang... sedih gak cam2 kn... xde jodoh nk wat camne kn.. tp aku tol2 x phm ngan life aku... da ramai laki aku jumpe... mcm2 perangai ade... seme berbeza.. kdg2 aku jd benci ngan laki... slalu pkir nk maenkn perempuan je.. xpenah ckup ngan sorang.. bukan semela.. certain2 je... cam situasi aku ni lebih kurangla... tp aku yg nk seme ni so aku kena tgg risikola... sape suh gtl2 nk kt pakwe org kn... tp dye ckp dye syg aku lebih dr awex dye.. ntahla... kdg2 aku caye kdg2 susah nk explain... tgk gaye mmg tol ape yg dye ckp... 24 jam mcej ngan aku je.. xde pun mcej org laen... maybe mcejla jap2 ngan awex dye 2... tp skang dye da slalu gayut ngan awex dye 2... aku benci.. aku jelez... aku ade hak nk jelez... tp bile aku majok, aku jelez dye pjuk kejap je.. x usaha nk pujok aku.... aku ni sape bg dye... aku ni tempat dye nk hilangkn boring jeke.. aku ni cam xde ape2 makne dlm hidup dye... 1 statement dye 'syg da ckp law x thn n x lrt leave me alone.. i dont want 2 hurt u.' ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! bercinta menyakitkn putus pun menyakitkn......... ape aku patut pilih.... aku x tw....... tlgggggggggggggggggggggg.... should i stop all diz.... should i...................... ?????

15 August 2009

kejam ke bile tgglkn seseorang?

aku pun xtw nape aku pilih title 2.. mmg rse bersalah... tp da x suke nk wat camne... mesti korang tertanye2 kn... k2 let me explain.. aku penah kenal ngan sorang mamat ni tyme aku form 5.. aku kapella ngan dye dr form 5 smpai awal tahun ni.. kirenye da 4 thun ugakla.. mmg byk kenangan ngan dye... pahit manis seme ade.. tp mcm pahit je byk... parent aku plak x suke dye... nk wat camne dye xde keje tetap sekolah smpai form 4 je.. kirenye xde spmla... n org susahla jga... aku plak xla berada mane.. sederhanala beh kurang.. tp dye jenis kuat kongkong n susah nk phm aku... k2 korang setuju x kalau dye ckp 'kite kena tahu salah kite kalau kite wat salah.. dye xyah gtw salah kite ape'.. ntahla.. aku mmg x sokong coz mcm mna kite nk tw ape kite wat slah kalau xde org nk tegur.. same ugak kalau kite ngan mak ayah kite kn.. dyorangla yg tegur kite kalau kite wat salah.. ag 1 dye ciap ckp 'watpe nk dgr ckp mak ayah,. kena dgr cakap dye... aku yg nk hidup ngan dye bukan mak ayah aku..' dye ckp cam2 coz aku ckp mak ayah aku x bg jumpe dye.. x bg teroskan hbgn... adoyai... plik tol aku ngan org cam2... korang setuju x?? da la kalau aku nk blaja nk study hangin smacam... mane x bgg... penh jga dye buruk2 kan aku tyme aku minta clash ms da 3thun kapel.. last2 aku minta clash ngan dye awl tahun ari 2... tp dye xnk.. dye still rayu2... still nk juga... aku x dpt nk wat pape coz dye ugut aku mcm2.. nk matila apela... phsyco giler kot..!! bulan 4 aku jumpe dye teros terang nk break tp ape aku dpt... penampar sulung 2... gilerla... belom kawin da tampar aku... bongok punye jantan.. aku ni segan ngan org2 kat c2 terpaksala control n x jdi ugak putus.. sabo jelah... then aku tgglkn dye cam2 je... dye tpn aku x angkt.. dye mcej aku x bls.. mmg meranala hidup dye... smpai skang dye still mcej aku tp skali pun aku x balas... kejam ke aku?

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..