BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

15 September 2009

patut ke aku tgglkn seme ni?

aku da x tahan... x tahan sgt... patut ke aku tgglkn seme ni?.. patut ke? aku buntu aku keliru... aku x tw nk wat ape... aku dapt taw dye mmg slalu mcej ngan pempuan 2... mmg dye mcej ngan aku 24 jam.. tp nape dye pun mcej ngan pempuan 2... nape?... kdg2 dalam 1 masa dye mcej ngan 3 org skali... nape dye still sggup cam2... nape dye x penah ckup ngan sorang... aku xtw ape patut aku wat... patut ke aku minta putus... patut ke aku end all diz... patut ke aku tarik diri... patut ke?.. aku da byk bersabar selama ni... aku taw dye syg aku tp nape dye wat camni... dye igt aku xde perasaan ke?.. aku pun ade perasaan... aku pun sakit ati dye mcej ngan pempuan laen... kalau kawan x mcm 2... x mcej 24jam.. aku mcej ngan mmber laki pun jrg2... seorg kawan xkn mcej 24 jam.. aku benci... aku benci!!.. aku da bosan mcm ni... patut ke aku minta putus mlm ni?.. patut ke?... esok aku ade test, ade quiz... aku takut terggu... tp bile aku tertekan camni lagi effect aku punye result.. aku tension... nape seme ni jadi kat aku.. aku cedey sgt... xde ke laki yg betol2 yg phm aku... yg di jadikan utk aku... aku x tw ape patut aku wat... aku nk tgglkn dye tp aku x sggup... kalau dye betol ley hidup tnpa aku o.k aku rela... aku sggup lupekan dye walaupun aku x sggup... biarpun family aku da syg dye... maybe dye akn jd adik angkt aku tp bley ke aku terima status baru 2?.. aku x yakin... aku confius... aku mmg syg dye... tp smpai bile aku nk camni?... smpai bile?... tlgla bg jawapan... aku da nk gile pkirkan seme ni... aku syg dye tp aku terpaksa... tp bley ke aku hidup tnpa dye..? bley ker?... bley ke dye stop mcej ngan pempuan 2 kalau aku minta... kalau xnk stop pun juz kurangkn... bley ke?... t dye mest marah aku... Mesti gado... mesT dye ckp dye ngan pempuan 2juz fwen... aku x tw nk watpe... kalau aku luahkn sme ni t dye plak yg nk lepaskn aku... t aku yg 10sion.. aku nk study tp xley... aku asyik pkir about diz je... camne? ape patut aku wat...

11 September 2009

smpai bile harus aku bersabar??

hmmm... ari ni besday dye... tp ape aku bley wat... aku terpaksa biarkn dye hepy.. aku bg dye wat ape dye nk wat biarpun ati aku sakit, biarpun aku sedih.. aku redha.. aku terpaksa.. aku lakukn seme ni coz dye.. coz syg dye... tepat jam 12mlm aku try kol dye tp ape yg tertera kat hp aku "waiting". hmm i know dye ckp ngan sape.. xpe... aku juz biarkn... then dye tpn... aku tau dye rase berslh tp aku pun ade perasaan... xpela... perasaan aku ni xde makne pun... aku cube wat dye hepy biarpun ati aku ni tuhan je tw camne.. aku gelak2 tp aku tw dye tw aku moody... tp aku xnk tunjuk... aku nk wat dye epy... mcmmne aku nk hadapi hari esok... esok smpai ari ahad dye akn ade ngan aku.. dye balik umah aku... ape patut aku wat... xkn aku nk tgk je dye gayut ngan pempuan 2.. xkn aku nk dgr je dyowg borak... xkn aku nk pekakkn telinga aku.. hati aku sape nk jga.. sape nk wat aku gembira.. aku nk smbut birthday dye tp aku xde peluang... segala2nya da dirampas.. tp akukn yg rmpas.. hmmm... ntahla... aku x phm ngan hidup aku ni... sampai bile aku harus bertahan... slagi aku boleh thn aku thn.. slgi aku mampu aku akn teruskn seme ni... ya allah... kuatknla ati aku ni tuk berhaapan hari esok... tenangkn ati ku... berila kesabaran pd diriku ni... esok aku akn wat dye hepy... aku xkn tunjukkn muka moody aku.. aku xkn masam2 ngan dye.. aku nk senyum je.. bibir tersenyum tp hatiku terluka.. xpe... aku try rawat... aku rwat sendiri.. biarpun mcm2 dye lakukan aku cube... aku cube bertahan... aku cube bersabar.. juz 4 u cyg.. aku hanya mampu tersenyum esok... jgnla biar air mata ni menitis esok... jgn biar emosi ni ggu aku... aku try control my feeling.. help me GOD... juz now i know sumthing.. aku dapt tw sndiri... dye bukan gyut ngan gurl 2 sowang tp ade gurl laen... tp aku x tw sape.. hati aku tol2 x tenang skang,.. aku tipu dye aku ckp aku da tido.. aku takut aku x dpt kwl emosi aku kalau dye tpn.. aku cedey sgt skang.. cedey sgt2.. nape dye wat camni kat aku.. nape?.. x ckup ke 2 org dlm hidup dye ni.. nape nk tmbh ag.. dye gayut ngan aku sekejap je tp dye gayut ngan gurl baru ni lame gile.. aku cedey... esok aku nk cek sape yg dye tpn 2.. num sape 2.. aku da hafal num 2.. juz wait 2morrow.. but i can't wait... hati ni sakit sgt... cedey sgt... aku harus bersabar law nk tau ape yyg terjadi sbnrnye.. kalau betul dye ade pempuan laen slain aku n awex dye skang aku rse aku mmg patut tarik diri... aku x sggup da macam ni... x sggup sgt2.. aku cedey...

10 September 2009

why young man like older women

ni tajuk presentation bel aku... aku kena present ari khamis ni... mmgla aku ade pengalaman ngan tajuk ni tp nk speaking 2 cam susah je.. huhu... ni text yg aku nk ckp t..

Assalamualaikum and good afternoon to all of u..
Before I start may I ask u something?. Do u have a bf or gf? How old are they? Is they older than u? Ok now I want to show u something… I think u know both of person in this picture.. Aidil zafuan, our country football player and pretty actress rita rudaini.. u know the story about diz couple. I don’t want to make gossip about them but I want to talk about their relationship from the age perspective.. Aidil in the age of 21 was married rita who was 11 years older than him. Why handsome n young man like aidil luv an old woman like rita? There is no young woman he can choose as his wife? Or he is the type who is really like old woman like rita. Hmm.. I don’t know bcoz aidil not my husband and he also do not know me.. Ok now we start to the main reason y I’m standing here.. I want to share with all of u why young man like older woman..
There is too much reason y young man like older woman but I only want to share with u only 2 reason.. first is older woman is more matured compare to young woman.. this is because their experience and expectation in life is different. they already face too much good and bad thing in their life.. it make them more matured to go on with their life.. their mindset only think about the future. They tend to think about success in life, carrier also in relationship.. they give full commitment in whatever they do..if they want to do something, they will do it until they get the benefit from the act..if not they don’t want to stop until they achieve their goal. they also not so sensitive for every word and action taken from their partner because they know the behavior of young man who like to make joke and quite relax in their conversation. for example their mates hangout with their friend and at the same time there is a woman there, the old woman not so jelez because she know that her man also have their own life and want to spend time with their friend. they is more understandable, acceptable and positive. They like to think positive for every action taken by the man but they not 100% trust on that man.. old woman also patient and gentle with their partner and not too pampered because they know how old of her age...their act not like young woman who are too childish and pampered.. when older woman have a relationship with young man, they feel younger, acting younger and man accepting them in their new personalities.

The second reason y young man like older woman is because old woman is more experience in life.. they was the 1st one who cry when 1st time saw this world. They also the 1st one who cry when face the hard time. because of they have more experience in life, they can motivate young man.. young man always want to enjoy in their life. They do not want to think about the future and always take for granted for what they do.. so it’s the responsibility of old woman to advice them, show them the right way of their life, always support on good thing made by the man and forbid for the wrong act of the man.. man like the sophistication and life success of older mates..older woman normally had already gain their successful.. their life was more stable in term of carrier, finance or others. They can support their own life without use others money.. they have their own money.. if unmarried couple or still both of the couple still study, old woman can teach young man and they can study together. If she get higher result, it will motivate their mate to get the same level with the woman.. if married couple and the woman was married for the second time with a new man who is younger than her, they know how to get along with the relationship because they already face it with their ex husband.. they also have more experience in sex.. because of old woman have more experience they easily know what their partner feel.. they have good instinct. So young man, don’t try to lie or scratch her back because she will know it sooner or later..

03 September 2009

terlajak perahu boleh di undur terlajak kata terimala akibatnye

ni seme jdi kat aku td... aku rse bersalah sgt.... aku x sengaja... dengan 1 perkataan ley wat dye mrh gile2 kt aku... "memekak"... ahhhhhhhhhhhhhhhhh................... aku tol2 x sengaja... maafknla aku... aku xde niat nk ckp cam2... aku xde niat nk sound mak dye... aku xde niat nk ckp cam2... ape patut aku wat... aku rse bersalah sgt... aku da minta maaf.. aku da try pujuk dye.. tp dye tol2 marah aku... camne ni.... aku mati akal... aku rse cam diri aku ni x guna sgt...nape smpai ckp cam2... nape?????? kejam ke aku bile ckp cam2... aku da pening... aku tw aku slh... tp xley ke dye maafkn aku... x ley ke dye anggp aku x sengaja... mmg aku x sengaja... 2 je perkataan yg aku mmpu bg skang... AKU X SENGAJA.... maafkan la aku... aku berdosa sgt... bdosa ngan mak dye walaupun mak dye x tw aku t'sound mak dye... aku berdosa kat dye coz t'sound mak dye... aku x lrt da camni... teros x jd aku nk tido.. biar aku berjaga smpai dye bgn sahur.. aku x tw skang dye tido ke dye nga marah...aku x tw... aku nkkn jawapn.. aku slh.... aku tw 2... maafknla aku... kdg2 manusia ade wat kesilapan tnpa disedari.. ampunkn la aku...
maafkan la aku... aku x sengaja... aku xde niat..... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku sygkn dye... aku x sengaja... aku syg mak dye... aku xde niat nk ckp cam2.. aku anggp mak dye cam mak aku sendiri... mak dye lyn aku baek... mak dye da wat yg t'baek tyme aku kat umah dye...
tp ape aku ckp td..??? aku tol2 x sedar camne perkataan 2 ley keluar dr mulut aku.. aku bersalah... maafknla aku... cyg.... im sorry... maafkn la qaseh.... qaseh x sengaja... aku nk nangis... aku da penat nangis td.. tp coz perasaan b'slh ni air mata ni still nk kuar...
aku x patot cakp cam2... mmg x patut... mmg x patut sgt2... nape aku ckp cam2... nape??? aku jahat... mesT pas ni dye da x caya aku... dye da x syg aku... mesT dye benci aku... aku tw dye syg mak dye.. aku x sengaja... tlgla phmm... aku x sengaja....... camne lgi aku nk explain kat dye.. aku x tw...aku da blur... da lost... otak aku kosong... yg aku tw skang aku nk nangis... aku da nangis n teros nangis... aku x bley stop... aku mmg slah.... AKU BODOH!!!! AKU BANGANG!!!! AKU JAHAT!!!!.... maafknla aku... maafknla....

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..