BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 August 2011

SKIRT LABUH



korang mesti suka pkai skirt kn.. tp ade jg x suke.. tp bile pkai skirt ni nmpk cam ayu je.. sbb 2 aku pkai... aku ni kn agak kasar... hehe... jom tgk contoh2 fesyen skirt... baju ape yg sesuai pkai.. kasut ape.. 

 tp kali ni kite tgk just utk skirt hijau ye...=)



ok2.. skang kite tgk mane baju, top, jacket, kasut, handbag n eksesori yg sesuai dgn skirt hijau..owh.. lupa plak nk bgtw.. fesyen ni sesuai utk muslimah coz menutup aurat...=) lai.. lai...







cantikkn... cube bygkn korang yg try style ni... bygkn.. bygkn.. mesti gorgeous kn... hehe..
jgn lupe wearing shawl or tudung color senada.. maybe hijau mcm skirt 2 sesuai.. pkaila style yuna ke, hana tajima ke, style dato' siti ke, jnji tutup aurat ye.. 


ni style aku duk edit.. hahaha.. sumpah kelakar giler jadinye.. cam kartun plak.. haha... tggula ade duit lebih aku nk beli baju, skirt, n jacket mcm ni... hehe... 

fesyen2 lain akan di update nnti ye.. thanx for reading...=) adios...

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..