BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 October 2011

B.. Z...

da lame aku x update belog aku ni...klau rumah ni confirm spider nga musim mengawan... gilerla... aku bukn  xde idea nk update.. idea ni mencurah2 ke ladang gandum.. tp keadaan yg x mengizinkn... bz kot lepas masuk sem ni... 9 bulan aku tggl blajar.. tibe2 masuk sem last cam terkejot berok ngan assignment n projek2 yg bersepah2.. penat.. x ckup tido usah cakapla.. klau aku duk sebelah panda confirm org xley beza mana satu mata panda mane 1 mata aku... sumpah penat... tp xpela.. sem last ni aku kena berkorban.. aku nk score kaw2 sem ni.. nk grade dgn cemerlang.. aku nekad.. insyaallah klau ade rezeki aku.. doa2kanla ye seme.. duit pun da byk abih sem ni.. nasib aku agak pandai berjimat sem ni... saving ade lagila.. duit poket ttp dicari. business ttp diteroskn.. nk hidop kn... n skang aku sgt happy ngan percintaan aku... si dia pun da berubah.. da nmpk die syg aku.. b4 ni die x tunjuk sgt.. skang mmg jelas ketara.. aku syg die.. siyes.. x sabar nk kawin..(hish.. blaja x abih lagi gatal nk kawin) insyaallah ade jodoh nnti adela... aku hanya redha dgn qada' dan qadarNYA. setelah mcm2 dugaan yg kitorg hadapi insyaallah kami akan pertahankn n jaga hbgn ni.. amin..
klah.. da ngantok giler ni... td kul 8.30 g karok smpai kul 10.30.. sorg2 mmg giler time karok td.. puas aku gelak.. pastu bw ke kedai makan.. kul 1 baru balik.. hilang stress aku... hahaha... thanxla kawan2 ye..=)

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..