BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

05 January 2012

FAR 600

MPM.
RTLT - RINDU TAPI LAMA TUNGGU
VWININ
CCP- COMEL COMEL PUAN
CST -
ECMC - EMAK CUBA MARAH CAYANG.
IRISD - IZAN RASA IZAN SUKA DIA
GPID - GILER PER INGAT DIA
TMM - TAK MAU MAKAN
PDTT - PAK DAUD TAK TAHU
FIOBE - FIZA INGAT OTAK BOLEH ELOK
CIC - CUMA INGIN CINTA
HTC
CDTC - CINTA DATANG TAKYAH CARI
ECAT - ENTAH, CUBA AJAR TITE

ni yg aku hafal utk exam FAR 600.. hahaha...
nk tercabut otak duk hafal bende2 ni..
actually aku mmg wat gamble duk study past year question je rather than baca buku, article n note2 yg telah dibekalkn oleh miss zuhariah..(lecturer FAR akula..)
lupe plak.. far ni account tw.. klau dak2 uitm twla kot.. hehe..*ade ke reader blog aku ni bukan uitm* hehe
ok2.. aku da penat melalut... esok aku 1st paper utk final exam last semester degree accountancy.. haaaaa panjang kn...
sooo doakan yg terbaik utk aku ye kawan2... hope i will perform tomorrow..
minta2 esok memori aku yg da aku create ni tak di tarik balik... amin...
sebelum aku mengundurkan diri... maaf dipinta dr hujung rambut smpai hujung kaki.yelah mane tw aku ni byk wat salah... hehe.. doakan yg terbaik utk aku... luv u alll!!!!

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..