BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

15 August 2009

kejam ke bile tgglkn seseorang?

aku pun xtw nape aku pilih title 2.. mmg rse bersalah... tp da x suke nk wat camne... mesti korang tertanye2 kn... k2 let me explain.. aku penah kenal ngan sorang mamat ni tyme aku form 5.. aku kapella ngan dye dr form 5 smpai awal tahun ni.. kirenye da 4 thun ugakla.. mmg byk kenangan ngan dye... pahit manis seme ade.. tp mcm pahit je byk... parent aku plak x suke dye... nk wat camne dye xde keje tetap sekolah smpai form 4 je.. kirenye xde spmla... n org susahla jga... aku plak xla berada mane.. sederhanala beh kurang.. tp dye jenis kuat kongkong n susah nk phm aku... k2 korang setuju x kalau dye ckp 'kite kena tahu salah kite kalau kite wat salah.. dye xyah gtw salah kite ape'.. ntahla.. aku mmg x sokong coz mcm mna kite nk tw ape kite wat slah kalau xde org nk tegur.. same ugak kalau kite ngan mak ayah kite kn.. dyorangla yg tegur kite kalau kite wat salah.. ag 1 dye ciap ckp 'watpe nk dgr ckp mak ayah,. kena dgr cakap dye... aku yg nk hidup ngan dye bukan mak ayah aku..' dye ckp cam2 coz aku ckp mak ayah aku x bg jumpe dye.. x bg teroskan hbgn... adoyai... plik tol aku ngan org cam2... korang setuju x?? da la kalau aku nk blaja nk study hangin smacam... mane x bgg... penh jga dye buruk2 kan aku tyme aku minta clash ms da 3thun kapel.. last2 aku minta clash ngan dye awl tahun ari 2... tp dye xnk.. dye still rayu2... still nk juga... aku x dpt nk wat pape coz dye ugut aku mcm2.. nk matila apela... phsyco giler kot..!! bulan 4 aku jumpe dye teros terang nk break tp ape aku dpt... penampar sulung 2... gilerla... belom kawin da tampar aku... bongok punye jantan.. aku ni segan ngan org2 kat c2 terpaksala control n x jdi ugak putus.. sabo jelah... then aku tgglkn dye cam2 je... dye tpn aku x angkt.. dye mcej aku x bls.. mmg meranala hidup dye... smpai skang dye still mcej aku tp skali pun aku x balas... kejam ke aku?

2 comments:

aku adalah aku.. said...

xtaw nk kate pe...hope izan pilih yg trbaik tuk dri sndri...

Anonymous said...

bgs2....
go on...
tglkn sume jantan yg xbgne tu...
ko xkn bley idop ngan jantan camtu...
ader ramai lg laki yg lbey baek n akn lbey mnyayangi ko dr dowg sume...

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..