BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

24 November 2009

psg surut percintaan..

luv story aku ni mmg pelik... aku mmg x phm prgai dye.. ry 2 on 21th november nga2 mcej dye ckp nad ajk jumpe nk talk about relation dyorg.. aku ni yg baek ati pun bgla jumpe coz xnkla kong2 dye.. tp aku mmg x sedap ati n i feel something bad will happen.. aku bg dye g gak tp dye kna jnji dunt leave me n jgn wat pape ngan pempuan..
then aku tertido.. tbe2 on 3 am aku t'jaga n tgk ade mcej.. "qaseh, kite clash.." aku bc teros air mata ni laju je kuar.. arghhh.... how dare he could do this to me..
aku sabar ag.. aku xnk cept melatah.. aku mcej dye alik tanye nape dye tibe2 mcej cam2... then aku tgk ag 1 num, pempuan 2 plak mcej aku ckp dye xtw nape cyg aku 2 mcej cam2.. aku bgg,.. aku cedey sgt2.. mmg aku x tenang mlm 2..semenye da hancur berkecai..aku nangis puas2.. aku xtw nk luahkan kat sape.. aku tpn dye tp dye off hp.. aku tanye pempuan 2 mane dye, then gurl 2 ckp ade ngan dye n dye da patahkn simkad.. aku mmg da nekad on dat nyte aku akn single smpai bile2..
aku mls nk lyn laki laen da.. tp pg 2 dye mcej pkai num laen sya sory n still syg aku.. pe ni? td depan pempuan 2 ckp dye ag syg pempuan 2 dr aku.. tp blkang gurl 2 ckp syg aku.. aku x phm.. aku kuatkn ati xnk terima dye..tp aku x mampu.. aku still terima dye.. 2 seme coz aku syg dye..tp smpai bile aku kena camni.. aku pun nk bhgia cam org laen..aku xtw tol ke x pe yg aku wat ni.. arghhhhhhh... pening2..

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..