BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

06 December 2009

it happen again..!!!

sejarah mungkin berulang... mmg pun..!! byk kali da berulang..tp aku still camni.. bodoh ke aku coz still sabar still ngalah.. aku xtw.. kitorang byk kali clash then kapel alik... klau da kawen t senang2 kena cerai n kapel alik... aku benci pempuan 2... ske2 ati suh aku delete pic aku ngan bf aku dlm m.s aku.. its mine ok... hak peribadi aku... ske ati aku lah nk wat pape pun.. dye da suh aku dlete pic aku ngan mus dlm m.s mus da cukup baek aku deletekn gak.. xkn dlm m.s aku pun nk kena delete.. wth!! aku sbr gak.... b4 masuk keje aku tpn mus n talk about dat.. mmg sedih gile tyme 2.. nape aku je kena sabar.. benci2.!! then mlm 2 kitorg gado ag.. aku ckp leklok but dye still nk mrh2.. aku x suke org yg pns brn.. seriously..!! then buat yg ke ntah brape kali it happen again.. dye ckp dye syg 22 but dye terpaksa lepaskn 22.. dye nk tenang dulu.. arghh... dye nk tenang tp ati aku ni xkn tenang.. aku benci bile jadi camni.. then esoknye kitorg still berhubng n kapel alik... pelikkn.... 2la luv kitorg.. tp smpai bile aku pun x tw.. biarla ms yg tentukan... klau ade jodoh x kemana.. klau xde jodoh aku trima.. eh.. cam pantun 2 kerat plak.. pndai gak aku berpantun kn.. hahahaha..

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..