BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

09 September 2010

akhirnye kebahagiaan milikku jua....

aku penah dgr pepatah yg mengatakan " kite akan bertemu dengan org yg salah sebelum kite betol2 bertemu dengan mr. right (org yg betol)". pepatah ni tol2 kena ngan aku.. insyaallah... moga yg ni yg terbaik untuk aku...
mesti korang tertanye2 apelah yg aku merepek ni kn.. hehe.. actually aku da jumpe mr right aku... betol ke mr. right? entahla.. hanya Tuhan yg tahu... aku mmg hope ni yg terakhir dlm hidup aku.. da xnk org lain da.. biarla hanya dia yg bersama aku hingga akhir hayat... (hati berbunga)
name mr right aku ni MOHD ZAKI BIN ABDULLAH... org pggil kie.. bukn tokie ye.. hehehe... agak cam chinese look cikit.. dah mmg baka thailand.. hahahaha... putih dari aku kot.. aku ni da bulan mengambang... dye bulan cerah... mmg cam bendera pahang.. huhu.. die ni aku da kenal lame tp jumpe balik sebab housemate aku.. thanx my fren..aku nk flashback smule camne aku ley kenal mr.right aku ni..



ari 2 aku ade game bola baling kt sek.ren. pulau rusa.. aku darjah 6 time 2.. ms 2 aku jadi keeper.. mmg keeper terbaikla kn.. sbb 2 dpt wakil daerah main kt kuala lipis.(perasan plak) di padang sek 2la aku ley terkenal ngan mr. right aku ni..
time 2 die rendah je.. putih cam ank cine.. aku ade gak tanye2 mmbr aku ni ttg die. hehe.. berminat disitu ye.. haha.. tp aku sedar diri aku time 2.. aku time sek rendah mmg gangster.. ganas.. cam tomboi.. selekeh.. mcm2 lagila.. mmg xde sape nk.. tp ade ugak yg nk time darjah 6 2.. pelik2..
pas2 aku ni nk kata rapatla jga ngan mmbr mr,right ni.. name die safwan.. dr safwan ni jgala aku ckp jga ngan mr.right ni.. tp die mmg x pndang aku.. sapelah diriku ni kn.. huhu then sekolah aku ade wat kem UPSR..die pun dtg.. die ni pengawas.. wah2 berkaliber jga mr.right aku ni.. hehe


kembali ke dunia yg nyata.. hehe.. aku skang bhagia sgt bersama mr.right aku ni.. kitorg kapel da nk kat sebulan lebih tp x penah gado.. alhamdulillah.. moga smpai bile2 x gado.. klau gado sikit2 2 besela rencah hubungan kn.. tp kali ni aku nk sangat kawin ngan die coz die pun da plan nk kawin ngan aku.. family kitorg seme da tw so aku harap kali ni semenye berjalan lancar.. amin..



No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..