BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

04 November 2010

gitar kapok..



cer(bhasa org pekan)korang tgk ipod pink kt blog aku ni..
majoriti lagu2 slow yg pkai gitar je kn.. atau name lainnye akustik...meh aku story ckit ttg bende ni...
ok.. bg aku gitar akustik ni cam main violin la... walaupun aku x penah main tp bile dengar lagu yg berunsurkn gitar akustik ni wat jiwa aku melayang2.. rase cam dibuai2... feeling beb... syook je dgr... aku tgk org main simple je... code die pun senang..
juz ulang2 bende yg same.. tp bile aku pgg gitar 2, nk main sndiri mmg failed.. keras gile jari jemari ku ni... hahaha... mmg smpai ke tua la aku juz mampu dgr.. dulu time sek ade jga la aku g kelas main gitar ni ngan dak2 aspura (duk hostel time 2).. ptg2 duk kt astaka belajar main.. tp mmg x pass.. hahahaha




ha.... ni yg aku pegang 2 la gitar akustik.. style gile kn aku time ni.. ade cam yuna x? xpun ana rafalli.. hahahaha... perasan plak aku ni..
gitar 2 mmbr aku punye... aku nk tagged name die pun xley...
haha.. anyway thanx to encik saiful idham coz gitar ko telah mencantikkn gambar aku yg mmg sedia cantik... (perasan lagi)..
klau la aku pndai main gitar da lame aku isi masa lapang aku yg kebanyakannye di isi ngan tido, melepak n on9.. on9 la yg banyak... ley jga aku jadi cam cikgu shida yg post video die miming kt fb 2..
mesti glamour aku kn.. hahaha... gile glamourla plak... adoi... mcm2 la ko ni izan... da malam2 ni ngarut je kejenye... k lah nk smbung study...
study plak kn... on9 je lebih.. hahaha






mood : ngantok sbnrnye ni... thn mata je.. huhu

1 comment:

nana said...

hahahah...aku xbce pon weh ko bebel ape...aku tgk pic jek...tp bukn pic ko..pic gitar tu jek..haha

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..