BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 November 2011

MACAM-MACAM

da lame aku x ringankn jari jemari aku yg runcing ni utk tulis blog.. siyes bz n sangat malas.. 
tp ari ni coz mata yg x ngantuk pas pekena nescafe aku pun rajinkn dirila...tgh layan lagu dangdut ni... senggol-senggolan cubit-cubitan..
eeahhheahhh...eaahheahhh.. *gelek skit*


sem ni mmg wat otak aku senak.. actualy xdela senak mane klau pandai manage.. tp coz MALAS menguasai 2 yg jadi senak.. n sem ni sem yg paling bz dgn aktvti dalam kampus n luar kampus. aku da g uitm dungun, g uitm segamat, g dinner kt duta village, g melawat KL.. hehe.. mcm2..


ha.. nk cite sikitla pasal dinner ari 2.. haha.. aku dapat title PRINCESS OF THE NIGHT weyh....!!! sumpah kelakar.. aku bukan cantik pun.. tp coz baju yg aku pkai 2 agak menyerlah n mencapap.. 2 yg dpt.. n agak brani jga la aku pkai baju n make up cam2.. sumpah OVER.. haha.. tp suka ati aku lah kn.. da last sem.. bile lagi nk wat slamber kn... 

ni lah pict aku duk melaram sakan... time ni ngan prince.. ceeewahh... dah la name nk kat same.. PRINCE -azizan hariz.. aku plak izan zuraihan.. n dua2 bendahari utk program dinner ni.. hehe

ok skang nga bengang ngan si kekasih... eeeee... suke wat aku camni tw... die pkir die punye bz je... aku punye bz die x pkir.. ala die x bz pun xde gak layan aku.. hishhhh!!! GERAMMM... ah biarla die.. mls nk pkir.. 

skang aku da kena pkir ttg keje.. mane nk cari keje.. aku abih bulan 1 nnti.. nk kat akhir bulan.. pas2 maybe nk rehat 1 bulan.. tp cam nk keje teros.. ntahla... nk keje kt KL.. coz gaji lagi byk.. ade sape2 nk bg keje kt aku... position more to account or audit... nk gaji around rm2000 ke atas.. hehe.. demand tw.. tp mmg kena demand skang.. aku degree kot.. kena la gaji setaraf ngan qualification aku kn... if kt opis sape nk pkai pekerja bolehla bgtw aku ea.. hehe... 

kepala ngan senak.. mata nga rabak.. assignmnt da siap.. tp duk melagha... apo nk jadi... nasib badan.. 
adios...




No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..