BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

01 December 2011

LAPAR + DISEMBER

hari ni 1hb disember 2011.. skarg jam kt hp aku kul 1:29 pg.. perghhh lapar.... sebenrnye xdela lapar sgt... juz nafsu ni nga melonjak2... hahaha... nk pekena roti canai malangnye da tutup.. nk kuar pun sape nk bw.. hukhuk.. esok plak kelas juz petg je.. kelas pg cancell.. hoooraayyy... 

ah.. aku da menggile mlm ni.. duk tukar name kt FB.. DIS izan zuraihan. boleh jadi juga this izan zuraihan "ini izan zuraihan" cun kn name 2..  haha.. puncanye dzulaikha munir la duk post kt fb "hi december".. aku pun mula la dpt idea utk mengarut2.. haishh.. 

aku smbung balik.. td rehat jap.. goreng ayam..  sedap gak pekena ayam goreng spicy ayamas ni.... tp mcm x ckup.. adoi.. nafsu.. nafsu.. buas sungguh.. 

ni aku nga chat ngan sorg classmate aku.. kecian kt diorg.. maslah umah sewa x penah abis.. napela org jengka ni cekik darah sgt.. rumah sekangkang kera die boleh letak harga mahal.. kalah kt kl.. sumpah x patut... jgn tamak boleh x.. x kemana pun duit ko tu klau duk tamak cam2.. dah tw student xde tmpt tggl x ckup penempatan nape nk letak harga mahal2.. padahal rumah 2 bertahun2 da ko duduk.. da berapa generasi da student duk kt c2.. pastu sewa mmg cekik darah.. kt segamat lagi murah kot... umah 2 tgkt ade 3 bilik rm200+ je 1 rumah.. bukan ikot kepala pun. ade mmbr aku duduk 2 rm600 tp mmg puas... katil queen.. brg lengkap.. ade 4 bilik.. astro n lain2 seme ade.. mmg mcm umah family.. adoi...tlgla wahai owner2 rumah di jengka sekalian... yg duduk 2 pun bangsa ko jga.. bukan bangsa lain.. student ni pun pakai duit ptptn je kot nk hidop sbgai student.. tolong la bertimbang rase skit.. geram plak aku..!!! hish..

p/s : semoga manusia2 yang tamak itu terbuka hatinya utk berubah.. jgn jadi gelap mata tgk duit.. amin...


2 comments:

Dzulaikha said...

eh laju je aku nk komen kan. same macam aku komen blog acap tadi. haha.
ehem anta ayam kat umah ni sikit. sumpah aku lapar gile.

miss izan said...

haha... ko mmg excited terlebih.. hehe.. nk ke? tggl tulang je.. haha...

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..