BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12 October 2012

KEADAAN DAH BERUBAH

da lame aku x update blog ni... wierd giler rase dgn new view kt sini... xpela.. yg penting kena sesuaikan dgn keadaan...
eh.. kena plak ngan title aku 2..
sepanjang ketiadaan aku di blog ni, mcm2 bende jd.. mr right da jd mr not right.. bhgia jd x bhgia dan begitu la sebaliknye.
yg aku ni x abih2 cite ttg hati dan perasaan kt sini nape? mcm xde topik lain kn.. hahaha
xpela.. nnti aku update topik baru ye..
skrg nk cite ttg kisah hidup aku sejak berbulan2 aku menyepi..haha bajet retis gitu..

ok2.. 1st of all.. bismillahirrahmanirrahim...
igt x ari 2 aku penah cite ttg mr. right aku.. eh jap.. ke ade gmbo die dlm blog ni.. ntah.. tgkla ye sblum aku buang.. haha..
wat kali yg ke brape tah aku akhirnya clash ngan mr. right tu.. sbbnye biarla aku rahsiakan.. x baik mmbuka aib org disini.. ckupla org tau yg kami mmg x ditakdirkn bersama. ckup hanya aku ckp aku x suke org pns baran, x setia, dan x hargai aku.. cerita2 disebaliknye biar hanya aku, dia, dia dan DIA.. hahaha
mula2 sedih jga utk wat keputusan ni.. perit utk ditelan.. tp selepas wat solat Istikharah, minta pendpt kwn2 (Hairil, Nana, Nora, dll) aku kuatkn semgt utk minta clash.. pdhl sblum ni da byk kali aku minta tp slalu x jd.. baik ati sgt aku ni.. + penyabar.. (perasan ok tp kenyataan)

mule2 die menolak.. tp lame2 aku pun mls lyn dan die pun teros dgn ego die so bye2..
haha.. tp walaupun sedih, pedih, kebhgiaan yg aku cari akhirnya muncul...pdhl dah lame muncul just aku je x sedar dan wat2 x sedar.. KEBAHAGIAAN ni mlm kang xpun esokla aku smbung ye.. aku tgh keje ni.. hahaha.. mati klau boss nmpk.. 
bye2 seme fans...(agak xtw malu disitu.)

Thanks and regards,
Miss Izan

3 comments:

missnanabubu said...

ahahaha....sesama izan..tapi..tu nana tu aku ker?

missnanabubu said...

ehehehe...sesama iza..tp nana tu aku ke? hehehe

miss izan said...

yelah nana oiii.. nana 2 ko lah.. hahahaha... ngek!!!

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..