BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 August 2014

REAL TECHNIQUES DAN ELF COSMETIC MURAH GILER

Anda gile makeup? nak beli yang original tapi murah?? meh saya ajar..
jom beli di iherb.com
100% original UK product..
harga sangat2 murah berbanding harga kat malaysia..
contoh anda beli stippling brush real technique hanya RM31.86 je.. harga pasaran Malaysia RM60 ke atas tau..

E.L.F product lg murah.. stippling brush ni RM9.56.

Murah kan!!! saya pun da giler shopping kat situ..
Shipping??? jangan risau.. guna DHL je.. hantar depan rumah uolls lg tau.. amik masa dalam 5 hingga 7 hari bekerja..
cost die? ikut berat barang yang anda beli.. kalau 1 kg USD10.39 atau RM33.11.. tapi jangan risau.. anda hanya pejam mata je. anggap shipping tu free je sbb boleh guna coupon ni.. 
FNR441
anda akan dapat discount USD10 tau.. kan da lebih kurang cost untuk shipping.. berbaloi2..
tapi coupon tu hanya untuk pembelian melebihi USD40 dan pembelian kali pertama sahaja..

saya dah beli 7 item
Stippling brush USD10 (RM31.86) x 2 = RM63.72
ELF flawless finish founsation USD3 (RM9.56)
ELF baked blusher USD3 (RM9.59) x 2 = RM19.18
ELF cosmetic studio 100 eyeshadow palette USD10 (RM31.86)
ELF eyelid primer USD1.99 (RM6.34)

total USD40.99 (RM130.60)
shipping USD9.07 (RM28.90)
tolak discount coupon code FNR441 USD10 (RM31.86)
subtotal USD40.06 (RM127.64)

JIMAT kan!
klau beli kat mane2 butik atau kedai kt malaysia mau harga lebih dari RM200 untuk 7 item ni..
tp sy dapat RM127.64 je..
suke2!!!

search http://www.iherb.com sekarang

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..