BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

ABOUT ME


korang nk tw ke ttg aku? xyahla... ala... nothing spesel. special.. hehe.. ok2... 
my name is izan zuraihan bt mohd idon.. lahir pada 6 november 1988, kt htaa... nk tw htaa 2 ape cari sendiri.. hehe... ank ke-4 dari 6 adik beradik..ape lg ea.. hehe..
aku ni just gadis kampung yg hidup dlm dunia kekampungan.. ok aku tipu... 
aku xdela kampung sgt... juz aku bukanla duk kt kota metropolitan cam kl ke 
bandar bersejarah cam melaka ke.. aku duk kt pekan je.. pekan pahang.. 
aku nk kata cantik cam siti nurhaliza pun idak.. nk kata hodoh sgt pun idakla... 
biasa2 je.. tp ramai org ckp aku ni cam mixed indian or mamak.. 
maybe coz hidung ku yg agak mancung.. perasan.. 
nk tw lebih lanjut korang bcalah blog aku. nnti korang twla aku ni camne.. hehe..


ni susur galur family aku... hehe... sweet x? ckpla sweet plz... penat wat tw.. hehehe.. =P
ok.. 2 jelah ttg aku... papehal aku updatela ea.. daaaaaa.... assalamualaikum...=)

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..