BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 December 2009

cinta baru??

aku keje kat kenny rogers roaster cuti sem ni.. da benti da pun but its new thing happen.. ade sorang mamat ni say that he luv me.. arghh!!! what happen... i dont know.. even dye mude dr aku tp aku x kisah coz aku ade pengalaman kapel ngan dak ag mude dr aku kn.. tp ni t'lalu mude.. 4tahun beza umo dr aku.. but he look matured.. aku pun mmg hepy borak ngan dye.. alwaz wat aku gelak.. aku ni da la mmg ske gelak dye tmbh ag.. mane x happening.. haha.. but i have bf.. aku xtw pe aku nk wat.. i cant accept him coz i've bf but aku pun xtw aku ngan bf aku 2 ade jodoh or x.. aku pun da mule syg dye.. ntahla.. aku x phm ngan perasaan aku ni.. dye mmg laen.. dye wat aku rse cam istimewa sgt but aku xnk kecewakan dye... tp aku xnk gak bg harapan kat dye.. ape patut aku wat?? im confius.. complicatednye la life aku ni... tp dye xtw ag aku ni camne.. nape tibe2 syg aku... pe istimewanye aku ni... aku pun x tw.. nothing special ngan aku ni.. da la jahat.. haha.. xpela.. biarla ms menentukan segalanye.. wat ms ni aku still lyn dye coz aku xnk kehilangan dye gak..aku pun xnk kehilangn bf aku 2.. tamak tol aku ni kn.. who know what happen after diz right.. let Allah tentukan... ku berserah... kepadamu Maha Esa.. mungkin takdir telah menentukan segalanya... hahaha... lagu sape tah,, ske2 ati aku je nyanyi.. huhu

3 comments:

asraf zulkefli said...

yeah...!!!pe lagy...
pasang 1 lg arr...
aahahaha...

mawar b3rdur! said...

haha.. acap sengal...
xnkla.. aku setia tw..
tp klau da xde jodoh ngan bf aku 2 nk wat camne kn.. redha jelah.. huhu.. tp nape dak2 je suke aku ni? pelik2!!

asraf zulkefli said...

jgn tnye ak..ak bkn bdak2...ahaha...
ak br je taw skang ko setia pas ko gtaw...

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..