BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29 December 2009

salahkah ku??

aku xtw la aku ni mmg perampas or what.. but i luv him n he luv me 2.. but he already have a gf.. so mmg aku perampasla kn.. hmm.. tp nape ade org maki2 aku ni pelacur n xtw malu.. aku pun xtw.. aku mmg sakit ati tp sabar jelah.. aku mmg x ske nk maki2 org.. biarla org nk kata ape pun kat aku janji aku bhgia.. 1st mcej nad maki aku dye ckp "hish! ppuan xtw malu! aku rse ko nih pelacur r.. laki org pn ko nk sapu.. beragak r weh.. cam xde jntn len je kat dunia nie ko nk sapu kn.. laki aku jgk ko nk.. dasar bitch!! sial punye pempuan..!!" aku mmg bgg gile dpt mcej ni.. nk carut2 je rs tp mjurla aku bukan jenis hot temper.. so sabr jelah.. aku talk elok2 tp pe aku dpt.. ber das2 maki hamun dr pempuan 2.. siap ugut aku nk kejekan aku.. nk wat pape kat aku.. wtf!! igt aku takot..!! ckit pun x.. dye ciap ckp dye byk kabel.. hahaha.. kabel tepan lehla.. hahaha. aku x heran lgsg ngan kabel dye 2.. dye lom tw ag sape aku.. sengal tol dak pmpuan 2.. haha...biarla.. ckpla pape pun aku x kisah.. jgn maen name mak bapak aku sudah..

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..