BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29 November 2010

anak mama & papa ke ni?

hahahaha.. bile baca title post kali ni aku pun nk gelak... aku ni da gile agaknye..
xpun x sabar nk nikah, nk dpt ank.. hahaha..
ni gara2 aku tgk fb mmbr aku la ni.. ade gmbr baby.. gmbar baby 2 hasil dari penyatuan wajah mmbr aku ngan bf die..
aku pun g lah kat address utk edit gmbr cam2...
ni Url die..http://www.morphthing.com
aku pun upload la gmbr aku ngan my mr right..
pic ni..





DAN HASILNYE...JENG.. JENG.. JENG!!!


comel x?

yg ni ade cam muke ank sape ea...


yg ni ikot muke papanye ke mamanye? hahaha

ni aku tw ikot muke sape.. huhu

so... jgn percaya ini semua.. tp maybe klau da dicantumkn muka aku ngan muke mr right aku betol2 jadi camni.. wait n see jelah...hehehe

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..