BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

04 November 2010

DATIN NIK KHARYN

bg sesape yg x tw fb aku n x penah nk amik tw mesti tertanye2 sapekah DATIN NIK KHARYN ni.. hehe..
actualy akulah DATIN NIK KHARYN ni... aku dpt title datin ni bukan kerana aku kawin ngan dato'.. bukan juga menjadi pempuan simpanan dato' n tiada kena mengena langsung dgn mane2 dato' termasuk dato' K.. hahaha... mrah dato' ct nurhaliza.
walaupun aku ank jati pahang yg duduk di pekan bandar diraja, tp sultan pahang pun takkan bg gelaran 2 kt aku... sapelah aku kn... hehe

ok2.. asal usul name ni sbenarnye terjadi masa paper FAR.. skang aku nga final exam.. FAR 2 means akaun..ade lah 1 soklan ni ttg datin 2...
soklan die berbunyi seperti ni..

"Datin Nik Kharyn owns 10% of the equity shares in HalalMart Bhd and since we are consolidating the entire HalalMart Bhd, we have to recognise her interest. If we ever liquidate HalalMart Bhd, she should entitled to a portion of the residual. The price that we have paid for the acquisition was RM2 million; so her ownership should be recognised in the group balance sheet and disclosed at RM200,000."

soklan ni jga la aku hentam je jawab.. mmg ntah papela aku merapu dan merepek..
huhu... malam pas paper 2 aku nk tido pas2 ade lah sorang makhluk ALLAH ni dtg kacau aku... aku mmg xley tido pun time 2..tibe2 idea giler dtg... aku nk tukar name asal aku dlm fb dr IZAN ZURAIHAN kepada DATIN NIK KHARYN...
mmg kontroversi gile... n bykla post2 yg dilekatkn kt dinding fb aku.. hahaha...
glamour jap...
boyfiend aku yg tercinta pun tanye nape tukar name... haha... jgn risaw papa.. mama tetap syg papa.. mama xde skandal ngn mane2 dato' pun.. hehehe...



ni lah post yg aku antr kt bf aku... kiopy kietd 2 boyfriend akula... comel kn name die... kalau guna huruf dpn 2 da boleh jadi dato' KK... lagi up ckit dr dato' ct.. haha... ade mmbr aku pnggil kipoted... yg lain slalu guna name ni klau nk gelarkn bf aku ni dpn aku.. diorg bukan tw name sebenar bf aku.. hehe...

p/s : aku x tw smpai bile nk guna gelaran datin ni...

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..