BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

05 February 2011

kenapa perlu skandal dalam perhubungan???

awas!! jgn tiru aksi ini!!!!!
antara alasan-alasan yang diberikan..,,
  • Awek/Pakwe jauh, s0 sje suke2 ade skandal
  • time susah leh mntak tolong skandal hehehe ( especially duduk hostel)
  • kalu tgh gaduh gn bf/gf leh ngadu kat skandal ( wat citer sedey skit)
  • wat spare part agak2 bf/gf mcm haram skandal kan ade ( m'ubati kekecewaan)
  • bagi perempuan2 leh jd pisau cukur 0r pisau potong daging, kikis and p0tong habis-habisan duit poket mamat skandal tu heheh
  • bagi laki2 plak hehehe leh selamba je wat sesukeeeeee hati kat pompuan tu maklumlah yg p0mpuan ckp tak peeeeee..
s0 far ni lah alasan2 yg aku penah dgr dari org2 yg suke skandal nih. agak2 bergad0 gn bf/gf mule lah cerita cerekarama muncul hehehe..perrhhhh die punye mengadu kat skandal smpai menangis gulin2 kat katil.. pastu yg skandal pe lagi wat2 la k0non caring sgt la kat manusia s0rang tu... time ni la die main peranan sebagai DR.LOVE yg x di iktiraf.. pastu mulalah ajak kuar la k0non nk teman release tension la itu la... huhuhu waktu2 macam ni lah awek/ pkwe k0rang kne kebas.. selalunye or reality nye byk la jadi mcm nih.

Hurmmm kesian sgt kat bf/gf yg setia tu... ape lah nasib klu dpt bf/gf yg x setiakan..selalunye org yg ade skandal nih die x appreciate ape yg die da ade and dorang akan sedar bile bende ni kne kat batang hidung d0rang sendiri...klu gf/bf d0rang ade skandal tp d0rang x rase sedih malah nk lawan cari skandal gak maknenye d0rang x jumpe lagilah orang yg betul2 d0rang sayang and x serius lagi dlm relationship still nk main2 jee...

walaupun korang masih mude and still nk enjoy tapi cuba pikir balik agak2 bende ni elok ke klu kite wat kat org. orang tu iye2 separuh mati syg kat kite tapi kite.....c0nfirm frust tert0nggeng beb. hari ni org frust sbb kite es0k klu kite plak frust terguling2 mcm mane???
Hurmmm s0 u all decide la which path d0 u want t0 take...

p/s: aku just nk share t0pic skandal ni gn k0rang coz member2 aku byk wat bende ni and aku sendiri pun penah buat.. m0stly diri sendiri yg frust balik.. heeee :D

entry ni aku copy dari blog mmber aku..


5 comments:

Dzulaikha said...

aku penah buat entri psl ni..haha god sumpah aku x phm wat the meaning of skandal.

http://ikapunye.blogspot.com/2010/10/aku-skandal.html

mawar b3rdur! said...

berdasarkan pengalaman aku lah kan.. skandal ni cam bile ko da ade bf ko g cari laki lain.. kirenyenye laki 2 tau ko da ade bf.. n kdg2 laki 2 pun da ade gf n ko tw ttg 2.... tp ko jadikan die tmpatutk hilangkan bosan... xpun die jadikan ko tmpat memadu kasih... cam kapel jga la... tp cinta korang juz as skandal.. not as lover.. bukan cinta sejati la.. bile ko bosan ngan bf ko, ko cari skandal ko.. bile bf ko xley tolong ko minta tolong ngan bf ko.. cam spare tyre la... tp kdg2 boleh terjadi fall in luv ngan skandal... then merana... xpun si skandal pun fall in luv then ko clash ngan bf ko n skandal ko clash ngan gf die.. hahaha. pnjg sgt penerangan aku ni.. tp ni berdasarkan pengalaman la...:)

fyza said...

mcm ckp ngn cermin...hihihi

mawar b3rdur! said...

za : ngok ngek ko...!! hahahahahaha.. 2 dulu la...
skang aku da baik... xde skandal2 da... huhu

gugu said...

izan tipu..izan ramai skandal..aku sokong fyza..hahaa~~

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..