BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

05 February 2011

reunion kecik2..

planning last2 minit mmg gamble..(ye dok eja gini).. ceritanye bermula lepas aku tgk gmbr adik lelaki aku jumpe dak2 kelas die bulan 12 ari 2.. cam best je.. aku pun membuat keputusan utk mengadakan reunion kecik2 utk kelas aku(5S3) 2005.. ala.. juz jumpe. lepak2.. ok lah kn.. huhu.. so aku pun amik keputusan post kn kt fb as an event...




then ramailah aku ajk.. x ckup dengan post kt laman sesawang FB, aku menggunakan kecanggihan teknologi dengan menghantar sms kepada rakan2 yg aku ade no lah... then ni jawapan mereka.
lin : aku ade hal ptg ni... nk g hospital. adik sepupu aku masuk hospital..
atun : nape gtw lmbt sgt.. aku ade hal ptg ni (mmbr aku yg ni da kawin.. ank sorang.. huhu)
faiz : ok bereh... aku g ngan wan cherok..
aida : ok2.. nk naik ngan aku x? aku maybe bawa kete...
ikah : boleh je.. klu korang ade kosong aku nk tumpang..
zool : izann.. blanje aku.. aku kurang sen.. klau ko blanje aku glah.. (jiran depan umah aku)
dayah malik : no answer (x reply)
anyoh : (x reply jga)
yg lain : x dok no..
huhu
so yg dtg hanyalah faiz, wan cherok, zool (ketua kelas), ikah, aida, n aku (penolong kelas).. huhu.. 6 org ckupla kn...
kitorg gerak 2 buah kete.. laki sebuah (wan drive).. pempuan sebuah(aida drive)

ni gadis2 yg pegi... dr kiri ikah, aida, n me...

sopan gituuuuuuu...

ni si jejaka yg pegi... dr kiri faiz, zool n wan cherok..

faiz ngan muke selebet die... zool ngan muke berlagak die(kmbg2 idung), wa ngan muke maskulinny.. huhu

thanx for all yg menjayakan reunion yg mmg kecik ni.. huhu... yg x dpt menghadirkan diri xpe.. nnti kite wat lagi.. aku da mcm2 plan.. tp nk tggu hari dan waktu yg sesuai.. yelah, dah mmbr2 kite ramai yg dah kawin.. dah beranak pinak... dayah malik da ade 2 org ank, cik poh pun 2 org, atun sorang, dayah mokhtar sorang, shila da kawin jga.. adoi.. ramainye dah kawin... aku ni bile ag... huhu (gatal da ni)


The most beautiful discovery true friends make is that they can grow separately without growing apart. ~Elisabeth Foley


2 comments:

fyza said...

reunion wbl3 bile pulak???hehee

mawar b3rdur! said...

ko lah arrange za... huhu
nnti kkak dijah kawin insyaallah aku dtg..tgkla.huhu

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..