BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

03 September 2009

terlajak perahu boleh di undur terlajak kata terimala akibatnye

ni seme jdi kat aku td... aku rse bersalah sgt.... aku x sengaja... dengan 1 perkataan ley wat dye mrh gile2 kt aku... "memekak"... ahhhhhhhhhhhhhhhhh................... aku tol2 x sengaja... maafknla aku... aku xde niat nk ckp cam2... aku xde niat nk sound mak dye... aku xde niat nk ckp cam2... ape patut aku wat... aku rse bersalah sgt... aku da minta maaf.. aku da try pujuk dye.. tp dye tol2 marah aku... camne ni.... aku mati akal... aku rse cam diri aku ni x guna sgt...nape smpai ckp cam2... nape?????? kejam ke aku bile ckp cam2... aku da pening... aku tw aku slh... tp xley ke dye maafkn aku... x ley ke dye anggp aku x sengaja... mmg aku x sengaja... 2 je perkataan yg aku mmpu bg skang... AKU X SENGAJA.... maafkan la aku... aku berdosa sgt... bdosa ngan mak dye walaupun mak dye x tw aku t'sound mak dye... aku berdosa kat dye coz t'sound mak dye... aku x lrt da camni... teros x jd aku nk tido.. biar aku berjaga smpai dye bgn sahur.. aku x tw skang dye tido ke dye nga marah...aku x tw... aku nkkn jawapn.. aku slh.... aku tw 2... maafknla aku... kdg2 manusia ade wat kesilapan tnpa disedari.. ampunkn la aku...
maafkan la aku... aku x sengaja... aku xde niat..... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku sygkn dye... aku x sengaja... aku syg mak dye... aku xde niat nk ckp cam2.. aku anggp mak dye cam mak aku sendiri... mak dye lyn aku baek... mak dye da wat yg t'baek tyme aku kat umah dye...
tp ape aku ckp td..??? aku tol2 x sedar camne perkataan 2 ley keluar dr mulut aku.. aku bersalah... maafknla aku... cyg.... im sorry... maafkn la qaseh.... qaseh x sengaja... aku nk nangis... aku da penat nangis td.. tp coz perasaan b'slh ni air mata ni still nk kuar...
aku x patot cakp cam2... mmg x patut... mmg x patut sgt2... nape aku ckp cam2... nape??? aku jahat... mesT pas ni dye da x caya aku... dye da x syg aku... mesT dye benci aku... aku tw dye syg mak dye.. aku x sengaja... tlgla phmm... aku x sengaja....... camne lgi aku nk explain kat dye.. aku x tw...aku da blur... da lost... otak aku kosong... yg aku tw skang aku nk nangis... aku da nangis n teros nangis... aku x bley stop... aku mmg slah.... AKU BODOH!!!! AKU BANGANG!!!! AKU JAHAT!!!!.... maafknla aku... maafknla....

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..