BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

15 September 2009

patut ke aku tgglkn seme ni?

aku da x tahan... x tahan sgt... patut ke aku tgglkn seme ni?.. patut ke? aku buntu aku keliru... aku x tw nk wat ape... aku dapt taw dye mmg slalu mcej ngan pempuan 2... mmg dye mcej ngan aku 24 jam.. tp nape dye pun mcej ngan pempuan 2... nape?... kdg2 dalam 1 masa dye mcej ngan 3 org skali... nape dye still sggup cam2... nape dye x penah ckup ngan sorang... aku xtw ape patut aku wat... patut ke aku minta putus... patut ke aku end all diz... patut ke aku tarik diri... patut ke?.. aku da byk bersabar selama ni... aku taw dye syg aku tp nape dye wat camni... dye igt aku xde perasaan ke?.. aku pun ade perasaan... aku pun sakit ati dye mcej ngan pempuan laen... kalau kawan x mcm 2... x mcej 24jam.. aku mcej ngan mmber laki pun jrg2... seorg kawan xkn mcej 24 jam.. aku benci... aku benci!!.. aku da bosan mcm ni... patut ke aku minta putus mlm ni?.. patut ke?... esok aku ade test, ade quiz... aku takut terggu... tp bile aku tertekan camni lagi effect aku punye result.. aku tension... nape seme ni jadi kat aku.. aku cedey sgt... xde ke laki yg betol2 yg phm aku... yg di jadikan utk aku... aku x tw ape patut aku wat... aku nk tgglkn dye tp aku x sggup... kalau dye betol ley hidup tnpa aku o.k aku rela... aku sggup lupekan dye walaupun aku x sggup... biarpun family aku da syg dye... maybe dye akn jd adik angkt aku tp bley ke aku terima status baru 2?.. aku x yakin... aku confius... aku mmg syg dye... tp smpai bile aku nk camni?... smpai bile?... tlgla bg jawapan... aku da nk gile pkirkan seme ni... aku syg dye tp aku terpaksa... tp bley ke aku hidup tnpa dye..? bley ker?... bley ke dye stop mcej ngan pempuan 2 kalau aku minta... kalau xnk stop pun juz kurangkn... bley ke?... t dye mest marah aku... Mesti gado... mesT dye ckp dye ngan pempuan 2juz fwen... aku x tw nk watpe... kalau aku luahkn sme ni t dye plak yg nk lepaskn aku... t aku yg 10sion.. aku nk study tp xley... aku asyik pkir about diz je... camne? ape patut aku wat...

1 comment:

Anonymous said...

PATUT!!!!!!!!!
tglkn jantan tu...
ko dah tsalah pilih laki...
aku dah ckp byk kali kat ko...
tglkn jer jantan tu...
nati makin merana idop ko...
laki tu xgne...
nmpk sgt nk men2 kn ko o nk jd hero melaya...
ader ramai pompuan kat keliling dye...
so dah beso n dah matang....
wat pilihan tg tepat utk diri ko n masa depan ko...
U CAN DO IT!!!!!

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..