BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 June 2011

STALKER~~


A stalker is someone who engages in stalking. The harassment may be physical, psychological, or through the use of Information and Communications technology (ICT), i.e., Internet or phone.


this definition i found it on wikipedia.. nk senang cite dlm bhasa melayu stalker ni cam curi-curi amik tau ttg seseorg.. hehe.. ni ikot kamus aku la... huhu.. 
aku pun xtw rupenye ramai gak yg stalk fb aku... and they told me that they stalking me.. hahaha.. bagus betol stalker2 zaman sekarang..  mereka2 ini adalah yg ade kaitan dgn idop aku suatu ketika dulu.. yg ade kaitan dgn idop aku skang xnk plak stalking aku.. nk tgk wall fb aku pun susah.. so sadd.. hukhuk... kirenye ok jgala kn ade org care about me..terutamanye yg tgh baca ni.. die mmg suke stalking aku.. haha.. bagusla..=P
ok2.. 1st person yg bgtw aku yg die stalking aku adalah ******** ala.. adalah sorg hamba Allah ni.. hehe.. mule2 die add fb aku... ngan xde profile pict. then aku accept coz name cam menarik.. NAZ RAIHAN.. cam name aku kn.. then aku tgk page die.. xde gmbr.. so aku tanye sape ni.. then die ckp saje nk kenal2 ngan aku. tp aku ni bukan jenis suke layan org yg x kenal.. huhu.. then from time to time aku ignore die.. mls nk amik tw.. then 1 time i got his chatbox.. he said "sorry sy ***.. sy wat fb ni pun coz nk stalker awk.. name fb ni pun sempena nama awk. izan zuraihan.. sy terbalikkan jadi naz raihan.. email pun sy guna sempena nama awk nazi_raihan88@yahoo.com.. password sy guna tarikh kite kapel.. seme sy wat baru..besday plak sy wat tarikh kite kapel n tahun awk lahir. seme sy wat utk stalker awk." ok smpai c2 je lah boleh bg tw.. yg lagi is privacy.. haha..
second person yg stalker aku adalah ****.. haha.. aku wat entry kali ni pun coz die perli "x tulis blog ari ni" haha.. pdn muke!! kn da tulis ttg awk.=P .. ape2 aku tulis kt blog ni die duk nganjing.. haish... pastu aku duk buang info kt fb aku ttg web address blog aku ni pun die tw.. 
  
o    walaupun awk x isi kat fb dah
o    'hahahah
·         2 hours ago

Izan Zuraihan
o    haha.. tw 2 je..
o    mls nk letak nnti ramai tgk.. haha
o    malu..
·         2 hours ago                           
                 
o    huhuhuh
o    semua dah tau
o    nk selindung per
o    hahhahaa

 ni chat box yg die sodap2 duk nganjing aku.. haha.. pdn muke. 

aku pun stalker jga. tp stalker bf akula.. 2 plg obvious.. haha.. sape x syg bf ooo.. huhu.. tp kdg2 sbb 2 gakla slalu gado coz jeles.. ok sekian.. bye..


puas..!!! =PPP

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..