BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

10 December 2010

emosi berkecamuk!!

argh... skang aku sedih sgt.. mata ni dr pg td berair.. pg td coz sedih bile mmbr2 berjaya.. dpt pointer tggi2 tp aku.. hancuss... mmg moral down giler.. wat keje kepala ni asyik pkir ttg 2 je.. mmbr2 majoriti pointer tggi.. arghhhh... sedih!!! keciwa!!! nyesal!!! sakit pale plak pkir seme ni.. td pun bw moto dr kuantan ke pekan pun dlm kepala ni pkir bende 2.. smpai nyaris2 nk langgar kete kt depan coz x perasan..hmm... walaupun aku bersyukur still 3 point tp aku keciwa coz nape aku xley dpat lebih tggi.. mmbr2 aku dpt tggi padahal time diploma aku mampu... penah dekan 2 kali.. tp degree x penah merasa pun... apela nk jadi ngan aku ni...

ni tmbh lagi 1 sakit... sakit hati... hmm... bukan aku nk jelez sgt tp beragakla ckit kn.. aku pun sakit mata nk tgk... xnk la disclose lebih2.. nnti ade yg terasa.. hmm... sakitnye dada... senak je rase.. camni lah jadi bile aku sakit ati n tahan nk nangis. dada senak pas2 susah nk bernafas pastu bibir pucat.. hmm... sedih sgt2... sedih yg teramat... arghhhh.. nk nangis... tp aku xkn nangis depan family aku... tlggggggggggggg.....

p/s : down sgt2 skang... ngan study,... ngan masalah yg belom settle, ngan si dia.. hmmm... STRESSSSS!!!

1 comment:

fyza said...

slow2 la zan.,sem lepas naik.sem depan ade chance lg...chayok2!

p/s:buruk seh ko nangis!;p

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..