BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 December 2010

..xde pape...

bile terlalu ikotkn perasaan kite akn cepat marah.. darah muda... cepat panas.. tp panas2 aku juz majok jelah.. then ok smula.. dat was happen 2 me last night.. aku merajok, menangis meraung di dalam hati.. pas post new entry ttg emosi berkecamuk smlm aku teros tido... tido je dpt tenangkn aku.. kul 12.44am aku terjaga.. igtkn da pagi coz aku rase da tido terlalu lame.. nikmat jga tido awl kn.. then aku pun teros bgn.. emosi yg berkecamuk adelah tggl 30%.. bgn2 aku teros on9.. tgk hp aku 3 mcej n 10miskol.. x silap aku la.. hehe.. mcej dr jue, my bf, customer.. miskol dr my bf n adik umah sebelah time kt jengka.. tp miskol bf aku pling byk.. aku wat x tw ag..
mlas nk mcej ag.. wat xtw dulu coz biar aku betol2 ok.. then rase cam bersalah plak majok lame2 aku pun mcej bf aku ckp aku baru bgn tido.. cepat2 die tpn.. then aku angkt.. mule2 emosi ni agk terganggu jgakla.. bile die tanye nape ckp cam2 aku ckp xde pape.. then aku mule nk nangis.. die tanye lagi.. aku ttp dgn jawapn aku.. "xde pape".. hehe.. aku tw die mula tension tp aku wat x tw jga coz rase cam susah nk explain bile suara bertemu suara.. (voice to voice) hehe.. aku lebih suke terus terang guna mcej.. tp otakku ligat berpkir.. die da ok xkn aku still ngan keras kepala aku kn.. aku pun gtw la ape yg aku rse... yeah...!! dpt ceramah free drpda ustaz mohd zaki bin abdullah.. hehe.. ade betolnye setiap kata2 die.. aku trima ngan ati terbuka.. dgr dengan penuh khusyuk.. aku juz mengiyekan setiap katanye.. "ye.." dlm hati ni nk gelak jga coz die ni klau da bercakap mmg mengalahkn dr fadzilah kamsah.. hahaha... hope bile da kawin da hidup bersama nnti die x gunakan kekerasan klau kitorg gadoh or selisih pendapat.. ad mslh biarla settle cara baik.. aku mmg x suke org panas baran, yg suke naik tgn,. aku tw seme pempuan x suke lelaki cam2 kn.. hehe..
yes.. im ok now.. feeling much better than before.. maybe bukan rezeki aku sem ni.. x dpt nk dpt tggi2 mcm org lain.. aku patut bersyukur dgn ape yg aku dpt.. n aku pgg kata2 mr right aku "pointer yg tggi x semestinye akn berjaya time keje. pointer yg rendah x semestinye xley dpt keje yg ok time keje. kite belajar ni utk ape? untuk kerjekan.. so jgn pkir cam2 sgt".. hehe,, b4 ni aku penah gak pkir cam2,.. aku pun aktif sukan.. maybe senang nk dpt keje.. tp aku selalu ubah fikiran.. haha...

p/s: x puas ati coz bf aku ckp jgn jadi cam budak2.. budak2 je pkir cam2.. da la slalu sgt cakp cam2.. huh! saya da besar tw.. hehehe..

No comments:

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..