BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 December 2009

cinta baru??

aku keje kat kenny rogers roaster cuti sem ni.. da benti da pun but its new thing happen.. ade sorang mamat ni say that he luv me.. arghh!!! what happen... i dont know.. even dye mude dr aku tp aku x kisah coz aku ade pengalaman kapel ngan dak ag mude dr aku kn.. tp ni t'lalu mude.. 4tahun beza umo dr aku.. but he look matured.. aku pun mmg hepy borak ngan dye.. alwaz wat aku gelak.. aku ni da la mmg ske gelak dye tmbh ag.. mane x happening.. haha.. but i have bf.. aku xtw pe aku nk wat.. i cant accept him coz i've bf but aku pun xtw aku ngan bf aku 2 ade jodoh or x.. aku pun da mule syg dye.. ntahla.. aku x phm ngan perasaan aku ni.. dye mmg laen.. dye wat aku rse cam istimewa sgt but aku xnk kecewakan dye... tp aku xnk gak bg harapan kat dye.. ape patut aku wat?? im confius.. complicatednye la life aku ni... tp dye xtw ag aku ni camne.. nape tibe2 syg aku... pe istimewanye aku ni... aku pun x tw.. nothing special ngan aku ni.. da la jahat.. haha.. xpela.. biarla ms menentukan segalanye.. wat ms ni aku still lyn dye coz aku xnk kehilangan dye gak..aku pun xnk kehilangn bf aku 2.. tamak tol aku ni kn.. who know what happen after diz right.. let Allah tentukan... ku berserah... kepadamu Maha Esa.. mungkin takdir telah menentukan segalanya... hahaha... lagu sape tah,, ske2 ati aku je nyanyi.. huhu

29 December 2009

salahkah ku??

aku xtw la aku ni mmg perampas or what.. but i luv him n he luv me 2.. but he already have a gf.. so mmg aku perampasla kn.. hmm.. tp nape ade org maki2 aku ni pelacur n xtw malu.. aku pun xtw.. aku mmg sakit ati tp sabar jelah.. aku mmg x ske nk maki2 org.. biarla org nk kata ape pun kat aku janji aku bhgia.. 1st mcej nad maki aku dye ckp "hish! ppuan xtw malu! aku rse ko nih pelacur r.. laki org pn ko nk sapu.. beragak r weh.. cam xde jntn len je kat dunia nie ko nk sapu kn.. laki aku jgk ko nk.. dasar bitch!! sial punye pempuan..!!" aku mmg bgg gile dpt mcej ni.. nk carut2 je rs tp mjurla aku bukan jenis hot temper.. so sabr jelah.. aku talk elok2 tp pe aku dpt.. ber das2 maki hamun dr pempuan 2.. siap ugut aku nk kejekan aku.. nk wat pape kat aku.. wtf!! igt aku takot..!! ckit pun x.. dye ciap ckp dye byk kabel.. hahaha.. kabel tepan lehla.. hahaha. aku x heran lgsg ngan kabel dye 2.. dye lom tw ag sape aku.. sengal tol dak pmpuan 2.. haha...biarla.. ckpla pape pun aku x kisah.. jgn maen name mak bapak aku sudah..

06 December 2009

it happen again..!!!

sejarah mungkin berulang... mmg pun..!! byk kali da berulang..tp aku still camni.. bodoh ke aku coz still sabar still ngalah.. aku xtw.. kitorang byk kali clash then kapel alik... klau da kawen t senang2 kena cerai n kapel alik... aku benci pempuan 2... ske2 ati suh aku delete pic aku ngan bf aku dlm m.s aku.. its mine ok... hak peribadi aku... ske ati aku lah nk wat pape pun.. dye da suh aku dlete pic aku ngan mus dlm m.s mus da cukup baek aku deletekn gak.. xkn dlm m.s aku pun nk kena delete.. wth!! aku sbr gak.... b4 masuk keje aku tpn mus n talk about dat.. mmg sedih gile tyme 2.. nape aku je kena sabar.. benci2.!! then mlm 2 kitorg gado ag.. aku ckp leklok but dye still nk mrh2.. aku x suke org yg pns brn.. seriously..!! then buat yg ke ntah brape kali it happen again.. dye ckp dye syg 22 but dye terpaksa lepaskn 22.. dye nk tenang dulu.. arghh... dye nk tenang tp ati aku ni xkn tenang.. aku benci bile jadi camni.. then esoknye kitorg still berhubng n kapel alik... pelikkn.... 2la luv kitorg.. tp smpai bile aku pun x tw.. biarla ms yg tentukan... klau ade jodoh x kemana.. klau xde jodoh aku trima.. eh.. cam pantun 2 kerat plak.. pndai gak aku berpantun kn.. hahahaha..

24 November 2009

psg surut percintaan..

luv story aku ni mmg pelik... aku mmg x phm prgai dye.. ry 2 on 21th november nga2 mcej dye ckp nad ajk jumpe nk talk about relation dyorg.. aku ni yg baek ati pun bgla jumpe coz xnkla kong2 dye.. tp aku mmg x sedap ati n i feel something bad will happen.. aku bg dye g gak tp dye kna jnji dunt leave me n jgn wat pape ngan pempuan..
then aku tertido.. tbe2 on 3 am aku t'jaga n tgk ade mcej.. "qaseh, kite clash.." aku bc teros air mata ni laju je kuar.. arghhh.... how dare he could do this to me..
aku sabar ag.. aku xnk cept melatah.. aku mcej dye alik tanye nape dye tibe2 mcej cam2... then aku tgk ag 1 num, pempuan 2 plak mcej aku ckp dye xtw nape cyg aku 2 mcej cam2.. aku bgg,.. aku cedey sgt2.. mmg aku x tenang mlm 2..semenye da hancur berkecai..aku nangis puas2.. aku xtw nk luahkan kat sape.. aku tpn dye tp dye off hp.. aku tanye pempuan 2 mane dye, then gurl 2 ckp ade ngan dye n dye da patahkn simkad.. aku mmg da nekad on dat nyte aku akn single smpai bile2..
aku mls nk lyn laki laen da.. tp pg 2 dye mcej pkai num laen sya sory n still syg aku.. pe ni? td depan pempuan 2 ckp dye ag syg pempuan 2 dr aku.. tp blkang gurl 2 ckp syg aku.. aku x phm.. aku kuatkn ati xnk terima dye..tp aku x mampu.. aku still terima dye.. 2 seme coz aku syg dye..tp smpai bile aku kena camni.. aku pun nk bhgia cam org laen..aku xtw tol ke x pe yg aku wat ni.. arghhhhhhh... pening2..

17 November 2009

perampas ke aku?

ngah2 aku on9 ni tibe2 1 mcej masuk... aku buka mcej then bc... name tertera kat ats 2 'nad'.. aku da agk mesti pmpuan 2 akn mcej aku... dye ckp 'huh.prmps,whtevr la.y pnting korang bhgia.' haha dush!! da kena title perampas.. pe ley wat... mmg aku yg rmpas bf dye.. tp aku rse aku x sptutnye dpt title 2.. aku x penah rmpas bf dye.. bf dye yg dtg kat aku n kitorg mmg saling m'cintai.. aku plak x kisah law dimadukan pun... pempuan 2 je yg bongok xnk... hahaha... tp aku cian gak kat dye.. cyg aku 2 pun slh n aku pun slh... pempuan 2 pun slh... ah... pening2... tp aku ag nk wat dye skit ati... kejam gile aku.. aku reply 'thanx doakan kitorang'.. mmg ag menyirapla pempuan 2... huhuhu... tp skang dye da kurang maki2... bagus2... ade perubahan... huhu... n dye x reply mcej aku... adakah dye marah? adakah dye gembire? ha... i2 kite xtw...

15 September 2009

patut ke aku tgglkn seme ni?

aku da x tahan... x tahan sgt... patut ke aku tgglkn seme ni?.. patut ke? aku buntu aku keliru... aku x tw nk wat ape... aku dapt taw dye mmg slalu mcej ngan pempuan 2... mmg dye mcej ngan aku 24 jam.. tp nape dye pun mcej ngan pempuan 2... nape?... kdg2 dalam 1 masa dye mcej ngan 3 org skali... nape dye still sggup cam2... nape dye x penah ckup ngan sorang... aku xtw ape patut aku wat... patut ke aku minta putus... patut ke aku end all diz... patut ke aku tarik diri... patut ke?.. aku da byk bersabar selama ni... aku taw dye syg aku tp nape dye wat camni... dye igt aku xde perasaan ke?.. aku pun ade perasaan... aku pun sakit ati dye mcej ngan pempuan laen... kalau kawan x mcm 2... x mcej 24jam.. aku mcej ngan mmber laki pun jrg2... seorg kawan xkn mcej 24 jam.. aku benci... aku benci!!.. aku da bosan mcm ni... patut ke aku minta putus mlm ni?.. patut ke?... esok aku ade test, ade quiz... aku takut terggu... tp bile aku tertekan camni lagi effect aku punye result.. aku tension... nape seme ni jadi kat aku.. aku cedey sgt... xde ke laki yg betol2 yg phm aku... yg di jadikan utk aku... aku x tw ape patut aku wat... aku nk tgglkn dye tp aku x sggup... kalau dye betol ley hidup tnpa aku o.k aku rela... aku sggup lupekan dye walaupun aku x sggup... biarpun family aku da syg dye... maybe dye akn jd adik angkt aku tp bley ke aku terima status baru 2?.. aku x yakin... aku confius... aku mmg syg dye... tp smpai bile aku nk camni?... smpai bile?... tlgla bg jawapan... aku da nk gile pkirkan seme ni... aku syg dye tp aku terpaksa... tp bley ke aku hidup tnpa dye..? bley ker?... bley ke dye stop mcej ngan pempuan 2 kalau aku minta... kalau xnk stop pun juz kurangkn... bley ke?... t dye mest marah aku... Mesti gado... mesT dye ckp dye ngan pempuan 2juz fwen... aku x tw nk watpe... kalau aku luahkn sme ni t dye plak yg nk lepaskn aku... t aku yg 10sion.. aku nk study tp xley... aku asyik pkir about diz je... camne? ape patut aku wat...

11 September 2009

smpai bile harus aku bersabar??

hmmm... ari ni besday dye... tp ape aku bley wat... aku terpaksa biarkn dye hepy.. aku bg dye wat ape dye nk wat biarpun ati aku sakit, biarpun aku sedih.. aku redha.. aku terpaksa.. aku lakukn seme ni coz dye.. coz syg dye... tepat jam 12mlm aku try kol dye tp ape yg tertera kat hp aku "waiting". hmm i know dye ckp ngan sape.. xpe... aku juz biarkn... then dye tpn... aku tau dye rase berslh tp aku pun ade perasaan... xpela... perasaan aku ni xde makne pun... aku cube wat dye hepy biarpun ati aku ni tuhan je tw camne.. aku gelak2 tp aku tw dye tw aku moody... tp aku xnk tunjuk... aku nk wat dye epy... mcmmne aku nk hadapi hari esok... esok smpai ari ahad dye akn ade ngan aku.. dye balik umah aku... ape patut aku wat... xkn aku nk tgk je dye gayut ngan pempuan 2.. xkn aku nk dgr je dyowg borak... xkn aku nk pekakkn telinga aku.. hati aku sape nk jga.. sape nk wat aku gembira.. aku nk smbut birthday dye tp aku xde peluang... segala2nya da dirampas.. tp akukn yg rmpas.. hmmm... ntahla... aku x phm ngan hidup aku ni... sampai bile aku harus bertahan... slagi aku boleh thn aku thn.. slgi aku mampu aku akn teruskn seme ni... ya allah... kuatknla ati aku ni tuk berhaapan hari esok... tenangkn ati ku... berila kesabaran pd diriku ni... esok aku akn wat dye hepy... aku xkn tunjukkn muka moody aku.. aku xkn masam2 ngan dye.. aku nk senyum je.. bibir tersenyum tp hatiku terluka.. xpe... aku try rawat... aku rwat sendiri.. biarpun mcm2 dye lakukan aku cube... aku cube bertahan... aku cube bersabar.. juz 4 u cyg.. aku hanya mampu tersenyum esok... jgnla biar air mata ni menitis esok... jgn biar emosi ni ggu aku... aku try control my feeling.. help me GOD... juz now i know sumthing.. aku dapt tw sndiri... dye bukan gyut ngan gurl 2 sowang tp ade gurl laen... tp aku x tw sape.. hati aku tol2 x tenang skang,.. aku tipu dye aku ckp aku da tido.. aku takut aku x dpt kwl emosi aku kalau dye tpn.. aku cedey sgt skang.. cedey sgt2.. nape dye wat camni kat aku.. nape?.. x ckup ke 2 org dlm hidup dye ni.. nape nk tmbh ag.. dye gayut ngan aku sekejap je tp dye gayut ngan gurl baru ni lame gile.. aku cedey... esok aku nk cek sape yg dye tpn 2.. num sape 2.. aku da hafal num 2.. juz wait 2morrow.. but i can't wait... hati ni sakit sgt... cedey sgt... aku harus bersabar law nk tau ape yyg terjadi sbnrnye.. kalau betul dye ade pempuan laen slain aku n awex dye skang aku rse aku mmg patut tarik diri... aku x sggup da macam ni... x sggup sgt2.. aku cedey...

10 September 2009

why young man like older women

ni tajuk presentation bel aku... aku kena present ari khamis ni... mmgla aku ade pengalaman ngan tajuk ni tp nk speaking 2 cam susah je.. huhu... ni text yg aku nk ckp t..

Assalamualaikum and good afternoon to all of u..
Before I start may I ask u something?. Do u have a bf or gf? How old are they? Is they older than u? Ok now I want to show u something… I think u know both of person in this picture.. Aidil zafuan, our country football player and pretty actress rita rudaini.. u know the story about diz couple. I don’t want to make gossip about them but I want to talk about their relationship from the age perspective.. Aidil in the age of 21 was married rita who was 11 years older than him. Why handsome n young man like aidil luv an old woman like rita? There is no young woman he can choose as his wife? Or he is the type who is really like old woman like rita. Hmm.. I don’t know bcoz aidil not my husband and he also do not know me.. Ok now we start to the main reason y I’m standing here.. I want to share with all of u why young man like older woman..
There is too much reason y young man like older woman but I only want to share with u only 2 reason.. first is older woman is more matured compare to young woman.. this is because their experience and expectation in life is different. they already face too much good and bad thing in their life.. it make them more matured to go on with their life.. their mindset only think about the future. They tend to think about success in life, carrier also in relationship.. they give full commitment in whatever they do..if they want to do something, they will do it until they get the benefit from the act..if not they don’t want to stop until they achieve their goal. they also not so sensitive for every word and action taken from their partner because they know the behavior of young man who like to make joke and quite relax in their conversation. for example their mates hangout with their friend and at the same time there is a woman there, the old woman not so jelez because she know that her man also have their own life and want to spend time with their friend. they is more understandable, acceptable and positive. They like to think positive for every action taken by the man but they not 100% trust on that man.. old woman also patient and gentle with their partner and not too pampered because they know how old of her age...their act not like young woman who are too childish and pampered.. when older woman have a relationship with young man, they feel younger, acting younger and man accepting them in their new personalities.

The second reason y young man like older woman is because old woman is more experience in life.. they was the 1st one who cry when 1st time saw this world. They also the 1st one who cry when face the hard time. because of they have more experience in life, they can motivate young man.. young man always want to enjoy in their life. They do not want to think about the future and always take for granted for what they do.. so it’s the responsibility of old woman to advice them, show them the right way of their life, always support on good thing made by the man and forbid for the wrong act of the man.. man like the sophistication and life success of older mates..older woman normally had already gain their successful.. their life was more stable in term of carrier, finance or others. They can support their own life without use others money.. they have their own money.. if unmarried couple or still both of the couple still study, old woman can teach young man and they can study together. If she get higher result, it will motivate their mate to get the same level with the woman.. if married couple and the woman was married for the second time with a new man who is younger than her, they know how to get along with the relationship because they already face it with their ex husband.. they also have more experience in sex.. because of old woman have more experience they easily know what their partner feel.. they have good instinct. So young man, don’t try to lie or scratch her back because she will know it sooner or later..

03 September 2009

terlajak perahu boleh di undur terlajak kata terimala akibatnye

ni seme jdi kat aku td... aku rse bersalah sgt.... aku x sengaja... dengan 1 perkataan ley wat dye mrh gile2 kt aku... "memekak"... ahhhhhhhhhhhhhhhhh................... aku tol2 x sengaja... maafknla aku... aku xde niat nk ckp cam2... aku xde niat nk sound mak dye... aku xde niat nk ckp cam2... ape patut aku wat... aku rse bersalah sgt... aku da minta maaf.. aku da try pujuk dye.. tp dye tol2 marah aku... camne ni.... aku mati akal... aku rse cam diri aku ni x guna sgt...nape smpai ckp cam2... nape?????? kejam ke aku bile ckp cam2... aku da pening... aku tw aku slh... tp xley ke dye maafkn aku... x ley ke dye anggp aku x sengaja... mmg aku x sengaja... 2 je perkataan yg aku mmpu bg skang... AKU X SENGAJA.... maafkan la aku... aku berdosa sgt... bdosa ngan mak dye walaupun mak dye x tw aku t'sound mak dye... aku berdosa kat dye coz t'sound mak dye... aku x lrt da camni... teros x jd aku nk tido.. biar aku berjaga smpai dye bgn sahur.. aku x tw skang dye tido ke dye nga marah...aku x tw... aku nkkn jawapn.. aku slh.... aku tw 2... maafknla aku... kdg2 manusia ade wat kesilapan tnpa disedari.. ampunkn la aku...
maafkan la aku... aku x sengaja... aku xde niat..... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku sygkn dye... aku x sengaja... aku syg mak dye... aku xde niat nk ckp cam2.. aku anggp mak dye cam mak aku sendiri... mak dye lyn aku baek... mak dye da wat yg t'baek tyme aku kat umah dye...
tp ape aku ckp td..??? aku tol2 x sedar camne perkataan 2 ley keluar dr mulut aku.. aku bersalah... maafknla aku... cyg.... im sorry... maafkn la qaseh.... qaseh x sengaja... aku nk nangis... aku da penat nangis td.. tp coz perasaan b'slh ni air mata ni still nk kuar...
aku x patot cakp cam2... mmg x patut... mmg x patut sgt2... nape aku ckp cam2... nape??? aku jahat... mesT pas ni dye da x caya aku... dye da x syg aku... mesT dye benci aku... aku tw dye syg mak dye.. aku x sengaja... tlgla phmm... aku x sengaja....... camne lgi aku nk explain kat dye.. aku x tw...aku da blur... da lost... otak aku kosong... yg aku tw skang aku nk nangis... aku da nangis n teros nangis... aku x bley stop... aku mmg slah.... AKU BODOH!!!! AKU BANGANG!!!! AKU JAHAT!!!!.... maafknla aku... maafknla....

22 August 2009

mengapa aku yg harus selalu mengalah.........

mengapa aku yg harus slalu mengalah.. x pernah engkau terfikir sedikit tentang diriku... song by seventeen-selalu mengalah... lagu ni mmg sesuai tuk aku... aku pun xtw napela ati aku ni lembut sgt... nape kalau dye wat slah aku yg slalu mengalah.. klau aku wat salah pun aku beria2 minta maaf.. tp dye... ahhhhhhh!!!!!... ke mg aku ni da ditakdirkan hidup sorang2 smpai ke tua...

maybela kot... cam org kata "dak accounting mmg susah nk dpt psgn hidup... ramai lecturer accounting smpai sekarang x kawin2 walaupun da berumur... ade lecturer aku 2 smpai 50 thun pun still membujang... sedih gak cam2 kn... xde jodoh nk wat camne kn.. tp aku tol2 x phm ngan life aku... da ramai laki aku jumpe... mcm2 perangai ade... seme berbeza.. kdg2 aku jd benci ngan laki... slalu pkir nk maenkn perempuan je.. xpenah ckup ngan sorang.. bukan semela.. certain2 je... cam situasi aku ni lebih kurangla... tp aku yg nk seme ni so aku kena tgg risikola... sape suh gtl2 nk kt pakwe org kn... tp dye ckp dye syg aku lebih dr awex dye.. ntahla... kdg2 aku caye kdg2 susah nk explain... tgk gaye mmg tol ape yg dye ckp... 24 jam mcej ngan aku je.. xde pun mcej org laen... maybe mcejla jap2 ngan awex dye 2... tp skang dye da slalu gayut ngan awex dye 2... aku benci.. aku jelez... aku ade hak nk jelez... tp bile aku majok, aku jelez dye pjuk kejap je.. x usaha nk pujok aku.... aku ni sape bg dye... aku ni tempat dye nk hilangkn boring jeke.. aku ni cam xde ape2 makne dlm hidup dye... 1 statement dye 'syg da ckp law x thn n x lrt leave me alone.. i dont want 2 hurt u.' ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! bercinta menyakitkn putus pun menyakitkn......... ape aku patut pilih.... aku x tw....... tlgggggggggggggggggggggg.... should i stop all diz.... should i...................... ?????

15 August 2009

kejam ke bile tgglkn seseorang?

aku pun xtw nape aku pilih title 2.. mmg rse bersalah... tp da x suke nk wat camne... mesti korang tertanye2 kn... k2 let me explain.. aku penah kenal ngan sorang mamat ni tyme aku form 5.. aku kapella ngan dye dr form 5 smpai awal tahun ni.. kirenye da 4 thun ugakla.. mmg byk kenangan ngan dye... pahit manis seme ade.. tp mcm pahit je byk... parent aku plak x suke dye... nk wat camne dye xde keje tetap sekolah smpai form 4 je.. kirenye xde spmla... n org susahla jga... aku plak xla berada mane.. sederhanala beh kurang.. tp dye jenis kuat kongkong n susah nk phm aku... k2 korang setuju x kalau dye ckp 'kite kena tahu salah kite kalau kite wat salah.. dye xyah gtw salah kite ape'.. ntahla.. aku mmg x sokong coz mcm mna kite nk tw ape kite wat slah kalau xde org nk tegur.. same ugak kalau kite ngan mak ayah kite kn.. dyorangla yg tegur kite kalau kite wat salah.. ag 1 dye ciap ckp 'watpe nk dgr ckp mak ayah,. kena dgr cakap dye... aku yg nk hidup ngan dye bukan mak ayah aku..' dye ckp cam2 coz aku ckp mak ayah aku x bg jumpe dye.. x bg teroskan hbgn... adoyai... plik tol aku ngan org cam2... korang setuju x?? da la kalau aku nk blaja nk study hangin smacam... mane x bgg... penh jga dye buruk2 kan aku tyme aku minta clash ms da 3thun kapel.. last2 aku minta clash ngan dye awl tahun ari 2... tp dye xnk.. dye still rayu2... still nk juga... aku x dpt nk wat pape coz dye ugut aku mcm2.. nk matila apela... phsyco giler kot..!! bulan 4 aku jumpe dye teros terang nk break tp ape aku dpt... penampar sulung 2... gilerla... belom kawin da tampar aku... bongok punye jantan.. aku ni segan ngan org2 kat c2 terpaksala control n x jdi ugak putus.. sabo jelah... then aku tgglkn dye cam2 je... dye tpn aku x angkt.. dye mcej aku x bls.. mmg meranala hidup dye... smpai skang dye still mcej aku tp skali pun aku x balas... kejam ke aku?

want to see my photo gallery?

want to see my photo gallery?
tekan je gambar atas ni..